Annonce:
Annonce:

Nægtede lønfritagelse: Nu er han fyret

Sebastian Polter nægtede at sige farvel til sin fulde løn, så nu har arbejdsgiveren Union Berlin sagt farvel til deres profilerede angriber

Siden Union Berlin etablerede sig i 2. bundesligaen i 2017, har Sebastian Polter været en central figur i klubben. Foto: Leon Kuegeler/Ritzau Scanpix
Siden Union Berlin etablerede sig i 2. bundesligaen i 2017, har Sebastian Polter været en central figur i klubben. Foto: Leon Kuegeler/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Du kan købe adgang til at se færøsk fodbold lige her

I adskillige klubber har spillerne været så generøse at give afkald på hele eller store mængder af deres løn.

Det så man blandt andet hos FC Barcelona, hvor Messi og de andre stjerner gik 70 procent ned i løn.

I Bundesliga-klubben Union Berlin har alle gjort noget lignende, undtagen angriberen Sebastian Polter, der har nægtet at lade klubben beholde hans løn.

Af klubbens hjemmeside fremgik det ellers tilbage i marts, at spillere og stab var gået med til at afgive løn for at hjælpe klubben under coronakrisen.

Det har Sebastian Polter dog ikke gidet at være med til, så nu er han blevet frosset ude af klubben, skriver klubben ligeledes på hjemmesiden.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Annonce:

Profil gennem flere år
Siden ankomsten fra engelske QPR i 2017 har den tyske angriber formået 46 mål og 16 oplæg i sine 104 kampe for Union Berlin.

Særligt i de seneste par sæsoner har målene rullet ind for den store målræv, hvilket i høj grad var med til at sikre klubben oprykningen til den bedste tyske række.

Det helliger dog ikke hans rolle på holdet, der officielt har meldt ud, at han ikke kommer i aktion igen for klubben, hvor hans kontrakt udløber til sommer.

Den endelige beslutning blev taget af klubbens præsident Dirk Zingler.

- Det er en helt fundamental værdi for Union Berlin, at vi står sammen og er der for hinanden - som en union, siger Zingler til hjemmesiden.

- Som den eneste har Sebastian valgt ikke at gøre som resten af klubben, og det forstår vi ikke, så det er ekstremt skuffende. Derfor har vi besluttet, at han ikke længere er en del af vores trup med øjeblikkelig virkning, tilføjer han.

Klubben oplyser dog, at han kommer til at være en del af holdets træninger resten af sæsonen.

Annonce:

Sebastian Polter har tidligere begået sig på flere af de tyske ungdomslandshold, uden det er blevet til udtagelse for A-landsholdet.

Runes utrolige selvmål: Det MÅ ikke ske

Kun seks sikre - Braithwaite er ikke en af dem

Efter coronastop: Stjernerne går 25 procent ned i løn

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: