Næste Ribery på Tysklands landshold

Franck Ribery overvejer at blive tysk statsborger og kan godt se sin søn på Tysklands landshold

Franck Ribery overvejer at blive tysker (Foto: AP)
Franck Ribery overvejer at blive tysker (Foto: AP)

Siden 2007 har den franske superstjerne Franck Ribery spillet for Bayern München og i en alder af 31 år er han så småt begyndt at tænke på at blive i storklubben karrieren ud.

Selv overvejer Ribery også at søge om tysk statsborgerskab.

- Hvorfor ikke? Jeg kan godt forestille mig at blive i München efter endt karriere, siger Ribery til Bild.

Se også: Riberys nye look: Min kone vil have det

- Jeg har købt et lækkert hus, og jeg føler mig godt tilpas, og jeg kan lide mentaliteten, siger Ribery, der godt kan se de nuværende verdensmestre få en Ribery på holdet inden for nogle år.

- Mine børn gør det godt i skolen, og de har tyske venner. Min søn Saif er født her, og måske spiller han en dag for Tysklands landshold, siger Ribery.

- Min ældste datter Hiziya gør altid grin med mit tyske sprog, og jeg griner med hende. Jeg har ikke lært mit tyske i skolen, men i min dagligdag med andre mennesker, siger Ribery.

Se også: Syngende Bayern-stjerne sviner BVB

Ribery blev født i 1983 i Bolougne-sur-Mer og har spillet i klubber som Lille, Metz og Marseile og har også haft en enkelt smuttur til Galatasaray.

I alt er det blevet til 81 landskampe for Frankrigs landshold, hvor han sagde farvel i august måned sidste år efter at have måttet opgive VM-slutrunden på grund af en skade.

Husker I det sjove klip med Ribery og Pep fra maj 2014?

2 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere