Annonce:
Annonce:

Nedturen fortsætter: Bendtner ude af truppen – igen

Selvom Wolfsburg vader i skader er Nicklas Bendtner efter alt at dømme igen ude af Wolfsburgs trup lørdag. Det erfarer Ekstra Bladet fra tyske kilder

Nicklas Bendtner må efter alt at dømme se sin tredje Wolfsburg-kamp i træk hjemme fra sofaen. Det erfarer Ekstra Bladet. (Foto: AllOverPress)
Nicklas Bendtner må efter alt at dømme se sin tredje Wolfsburg-kamp i træk hjemme fra sofaen. Det erfarer Ekstra Bladet. (Foto: AllOverPress)
Annonce:
Følg Fodbold

Vi er efterhånden vante til at høre det; Nicklas Bendtner er helt ude af Wolfsburgs trup. Og nu skal vi så nok engang høre det.

For Nicklas Bendtner er efter alt at dømme igen-igen-igen helt ude af Wolfsburgs trup. Denne gang til lørdagens udekamp mod Bundesligaens øjeblikkelig nummer fire, Hertha Berlin. Det erfarer Ekstra Bladet fra tyske pressekilder. Der er altså intet officielt bekræftet fra Wolfsburgs side, men den skulle være god nok.

Hvis Bendtner ikke er med lørdag vil det være tredje kamp i træk, at den store angriber må se sit hold i aktion fra en sofa, eller hvor han nu ser sine kammerater fra, når han ikke er med på bænken eller banen. Bendtner var således ikke med i Wolfsburgs 3-2-sejr ude over Gent i Champions League onsdag eller i 2-0-sejren over Ingolstadt i Bundesligaen for en uge siden.

Annonce:

Wolfsburg-boss om bøde-Bendtner: Han er tankeløs

Det er ganske bemærkelsesværdigt, at Bendtner endnu engang ikke er med. For Wolfsburg har hele syv skadede spillere i truppen. Heriblandt det formodede førstevalg til angrebspositionen, hollandske Bas Dost.

Ifølge Ekstra Bladets kilder i det tyske, så har Wolfsburgs træner, Dieter Hecking, og Nicklas Bendtner ikke talt sammen siden Bendtner fik chancen, men missede totalt i 3-0-nederlaget til Pierre-Emile Højbjergs Schalke 04. Det er altså 14 dage siden, de to har udvekslet ord.

Og der er formentlig ikke udsigt til meget mere taletid mellem de to efter Bendtners seneste bommert. For få dage siden præsterede Bendtner nemlig at lade sig fotografere med en stor, fed Mercedes. Det til trods, at Wolfsburg er sponsoreret af Folkevogn, og derfor ikke tillader sine spillere at køre i eller lade sig se med andet end den stolte Folkevogn.

I unåde hos Wolfsburg: Bendtner straffes for Mercedes-stunt

Annonce:

 Bendtner står derfor nu til en bøde. Det står klart, efter Wolfsburg fredag kommenterede Bendtners  billedbrøler af Mercedesen på Instagram.

- Det koster penge, lød det kort og kontant fra sportsdirektøren Klaus Allofs.

Der er endnu intet konkret fremme om, hvor stor Bendtners bøde bliver.

Lørdag spiller Wolfsburg klokken 15.30 ude mod Hertha Berlin. Wolfsburg ligger aktuelt på syvendepladsen i Bundesligaen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: