Nicklas Bendtners tidligere chef fyret

Sportschef Klaus Allofs er fortid i Wolfsburg, der er i store problemer i den tyske Bundesliga i fodbold

Klaus Allofs og Dieter Hecking med Nicklas Bendtner mellem sig ved præsentationen af den danske angriber i Wolfsburg i august 2014. (Foto: AP)
Klaus Allofs og Dieter Hecking med Nicklas Bendtner mellem sig ved præsentationen af den danske angriber i Wolfsburg i august 2014. (Foto: AP)

Den tyske fodboldklub Wolfsburg har mandag fyret Klaus Allofs som sportschef.

60-årige Allofs betaler prisen for klubbens problemer i Bundesligaen.

I sæsonens 14 første spillerunder er det blot lykkedes Wolfsburg at skrabe ti point sammen. Derfor er den ambitiøse klub i øjeblikket fedtet ind i nedrykningskampen.

- Det er for mig personligt en trist dag.

- Efter intensive drøftelser er vi nået frem til, at denne beslutning er det bedste for Wolfsburg, siger Klaus Allofs til klubbens hjemmeside.

Den nu tidligere sportschef nåede at have sit job i fire år, og fra sommeren 2014 og frem til foråret 2016 var en af hans vigtigste opgaver at få Nicklas Bendtner til at fungere i Wolfsburg.

Den danske landsholdsangriber formåede aldrig at spille sig til en fast plads på holdet, og efter flere uheldige episoder uden for banen konkluderede Klaus Allofs, at Bendtner var "til fare for fællesskabet".

I april 2016 blev Bendtner og Wolfsburg enige om at rive spillerens kontrakt over.

I øjeblikket optræder danskeren for Nottingham Forest i den næstbedste engelske fodboldrække.

Efter personlig succes for den farlige, tyske wing Julian Draxler de mange transferrygter kraftigt tiltaget. Og Arsenal og Arsene Wenger skulle angiveligt nu også have meldt sig på banen. Foto: AP/Thibault Camus Tysk fodbold Først smuttede Bendtner: Nu flygter alle fra klubben

3 kommentarer
Vis kommentarer