Norsk gaveregn for millioner

Erling Haaland endte angiveligt med at bruge over fire millioner kroner, da nordmanden købte afskedsgaver til sine holdkammerater i Dortmund.

Erling Haaland har været ganske gavmild over for sine nu tidligere holdkammerater. Foto: Sebastian El-Saqqa/Ritzau Scanpix
Erling Haaland har været ganske gavmild over for sine nu tidligere holdkammerater. Foto: Sebastian El-Saqqa/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold

Erling Haaland spillede i weekenden sin sidste kamp for Dortmund, hvor den norske bomber blev hyldet af den tyske klubs fans.

Og ifølge Talksport har Erling Haaland også sagt farvel til sine holdkammerater i Dortmund på meget venlig vis. Således skriver mediet, at Erling Haaland har brugt omtrent 4,4 millioner kroner på gaver til sine nu tidligere holdkammerater, samt til trænerstaben i Dortmund.

Haaland skulle således have givet et Rolex-ur til hver af sine holdkammerater, samt til trænerne. Ure, der har angiveligt har en værdi på mellem 95.000 og 115.000 kroner stykket.

Derudover har Erling Haaland angiveligt købt Omega-ure til 20 andre medarbejdere i klubben, inklusive fysioterapeuter, kokke og rådgivere. Disse ure har angiveligt en værdi på mellem 50.000 og 70.000 kroner stykket.

Samlet set løb disse gaver op i omtrent 4,4 millioner kroner, skriver Talksport. Det er dog næppe en udgift, der betyder det helt store for nordmanden. Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano har Erling Haaland således sikret sig en ugeløn på 3,3 millioner kroner i Manchester City.

Mere fra Ekstra Bladet+

Qatar er et diktatur, styret af emiren og et præsteskab med rod i shariaen

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind