Annonce:
Annonce:

Ny Bendtner-bommert: Smidt ud af truppen igen

Ifølge Kicker koster Nicklas Bendtners indstilling ham en plads i truppen til lørdagens kamp mod Ingolstadt

Annonce:
Følg Fodbold

Den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner startede inde for første gang i 2016 i Bundesligaen sidste weekend, da Wolfsburg blev banket 0-3 af Schalke. Det er måske det sidste, man foreløbig ser til danskeren på fodboldbanen for den tyske klub.

Det tyske fodboldmedie Kicker skriver nemlig, at Bendtner end ikke er i truppen til lørdagens hjemmekamp mod Ingolstadt. Det er angiveligt en dårlig indstilling, der koster danskeren pladsen i Wolfsburg-truppen.

Nytårs-nedtur for Bendtner: Kåret som årets taber

- Man er trætte af angriberens indstilling, og man ønsker kun spillere, der er dedikerede til det sportslige projekt i klubben, skriver Kicker blandt andet om fravalget af danskeren.

Annonce:

Den brasilianske angriber Bruno Henrique, der blev købt som en konkurrent til Nicklas Bendtner og klubbens andre angribere i januar, har træner Dieter Hecking angiveligt valgt at holde fast i forud for den vigtige hjemmekamp mod Ingolstadt.

Kampen begynder klokken 15.30.

Det er bestemt ikke første gang, at Bendtner kommer i unåde i den tyske klub. Sidste sæson kom han en time for sent til et taktikmøde op til en Bundesliga-kamp, og i stedet for at starte inde, blev han sendt på tribunen med røde ører.

Den danske landsholdsspiller har også formået at møde op til opstart i en form, som ikke var tilfredsstillende for træner-staben. Senest skete det i januar, hvor Bendtner blev pisket igennem med ekstra-træning.

Nu igen! Wolfsburg dropper upopulær Bendtner på ny

Wolfsburg har ikke vundet holdets seneste syv kampe i Bundesligaen og er derfor dumpet ned på ligaens ottendeplads. Onsdag i næste uge møder Wolfsburg belgiske Gent i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: