Ny dansker imponerer i Werder: Får lyndebut

Jannik Vestergaard har gjort det godt i sine første dage i Werder Bremen og får i dag lyndebut

Jannik Vestergaard er klar til lyndebut for Werder Bremen (Foto: AP)
Jannik Vestergaard er klar til lyndebut for Werder Bremen (Foto: AP)

Den danske U21-landsholdsanfører Jannik Vestergaard skiftede tidligere på ugen fra Hoffenheim til Werder Bremen, og han bliver kastet i kamp fra start i søndagens kamp mod Hertha.

- Det første indtryk er rigtig positivt. Han er lige sådan en, som vi har søgt, siger træner Viktor Skripnik til Kicker.

Ståle Solbakken har fået mere at tænke over efter en skade til den nye spiller Kevin Foley her til aften (Foto: Jens Dresling) Superligaen Skadet efter to minutter: FCKs nyindkøb udgået

Og Vestergaard glæder sig til at optræde på sin nye hjemmebane.

- Det var her, jeg scorede mit første mål i Bundesligaen. Dengang fandt jeg atmosfæren fantastisk. Det er dejligt, at de nu støtter mig i stedet for at være imod mig, siger Vestergaard om kampen i februar 2012.

Vestergaard kommer til at optræde i Werders forsvar sammen med Alejandro Galvez, og spanieren er også imponeret af danskeren.

Jannik Vestergaards (t.h.) skifte til Werder Bremen sender et par millioner kroner i Brøndbys retning. (Foto: AP) Brøndby Brøndby scorer millioner på tysk spillerhandel

Morten Olsen håber, Jannik Vestergaard rykker til Werder (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Morten Olsen: Godt skifte, Vestergaard

- Han er aggressiv og bringer meget med sig. Selvom Jannik er ny, betyder det ikke automatisk, at vi ikke kan fungere sammen, siger Galvez.

Werder ligger en dagens kamp under nedrykningsstregen, men med blot et point op til netop Hertha, så kan Jannik Vestergaard og Bremen-holdet spille sig over stregen med en sejr.

0 kommentarer
Vis kommentarer