Ny Inter-stjerne har brækket snuden

Ciro Immobile kom galt af sted under sin første kamp med Sevilla, men slap med en brækket næse

Inters nye Dortmund-lejesvend Ciro Immobile har brækket næsen allerede i sin første kamp for italienerne. (Foto: AP/Frank Augstein)
Inters nye Dortmund-lejesvend Ciro Immobile har brækket næsen allerede i sin første kamp for italienerne. (Foto: AP/Frank Augstein)

Forventningerne var store, da Dortmund for godt et år siden sikrede Ciro Immobile. I sin første sæson havde angriberen dog svært ved at indfri målsætningerne, og rygterne om et tidligt exit var mange omkring Signal Iduna Park.

Forleden kunne Dortmund så melde, at Immobile er udlejet til Inter.

Se også: Bekræftet: Bayern München henter Vidal i Juventus

Her var han fredag i aktion for første gang, da Sevilla tørnede sammen med engelske Watford i en testkamp. Det gik dog ikke godt for Immobile, der efter bare fem minutters spil kom alvorligt til skade.

Den 25-årige profil stødte sammen med Watford-keeper Gomes, og måtte have ilt på banen. Samtidig måtte spillerens nakke støttes, og bekymringerne var af samme grund store i Sevilla. Nu er der dog gode meldinger fra hovedpersonen selv:

- Hej venner. Tusind tak for alle jeres beskeder. Jeg fik et ordentligt slag i ansigtet, som resulterede i en brækket næse. De efterfølgende tests har dog vist, at der ikke er sket mere end dette. Stor hilsen til jer alle, skriver Ciro Immobile på sin Facebook-side.

Se også: Bekræftet: City-stjerne til lægetjek i Inter

Ciro Immobile er udlejet til Sevilla i hele den kommende sæson, hvor han skal genfinde de takter, Dortmund købte ham på baggrund af.

9 kommentarer
Vis kommentarer