Ny start for Dolberg: Rykker til danskerklub

Ifølge det hollandske medie, De Telegraaf, udlejes Kasper Dolberg til tyske Hoffenheim i resten af indeværende sæson

I løbet af de seneste dage er der blevet spekuleret i, at Kasper Dolberg måske forlader Ajax denne sommer, og klubbens manager, Erik ten Hag, afslørede forleden, at der kan ske noget med den danske angriber, inden transfervinduet lukker.

Den franske lokalavis, Nice-Martin, erfarede siden, at Ligue 1-klubben Nice havde Dolberg som førsteprioritet til angrebet.

Men skal man tro hollandske De Telegraaf, bliver den danske landsholdsangriber udlejet til Hoffenheim i Bundesligaen i resten af indeværende sæson. Hoffenheim har allerede hentet Robert Skov fra FC København.

Ifølge mediet var der også flere klubber, som forsøgte at hente Dolberg på en permanent aftale, men ingen af dem kunne tilbyde den pris, som Ajax forlanger.

I Hoffenheim vil 21-årige Dolberg blive genforenet med Alfred Schreuder, som fra begyndelsen af 2018 og indtil denne sommer var assistenttræner i den hollandske storklub.

Se også: Håbløst! Stor dansk nedtur i Europa

Se også: FCK's modstander fundet: Selvmålsskytte blev den store helt

OB's cheftræner Jakob Michelsen under kampen mod Randers. Foto: Claus Fisker. Sport og Spil Fuldender udrensningen: På desperat salgs-turne

19 kommentarer
Vis kommentarer