Officielt: Dansk målmand rykker til Hannover

Martin Hansen er ny mand i truppen i Hannover, og dermed er han igen i tysk fodbold. Han skifter fra norske Strømsgodset

Martin Hansen skifter til Hannover 96. Foto: Martin Meissner/Ritzau Scanpix
Martin Hansen skifter til Hannover 96. Foto: Martin Meissner/Ritzau Scanpix

Den danske målmand Martin Hansen er ny mand i den tyske 2. Bundesliga-klub Hannover 96, så den tidligereStrømsgodset-målmand nu har fundet sig en ny klub at tørne ud for.

Det har klubben offentliggjort på dens officielle hjemmeside.Her påpeger danskeren blandt andet, at han er glad for at være tilbage i tysk fodbold igen, hvor han tidligere har spillet Ingolstadt, som han kom til i 2016. Nu gælder det Hannover, som han har stor respekt for.

- Jeg er meget glad for at være tilbage i Tyskland. Jeg kan godt lide befolkningen og mentaliteten. Jeg spurgte selvfølgelig og deres mentalitet. Selvfølgelig har jeg spurgt ind til Hannover og klubben, som er en stor klub og en fantastisk by, siger han og fortsætter:

- Jeg vil gerne presse mine holdkammerater sammen med mig, så vi kan opnå det bedstmulige for dem. Jeg vil gøre mit for at folkene i Hannover igen kan komme til at smile og nyde fodbold igen, lyder det fra Martin Hansen.

I Hannover sagde man tidligere farvel til Michael Esser på målmandsposten, og det er nu en plads, som Martin Hansen har udfyldt. Han bliver desuden holdkammerat med Dominik Kaiser, som er skiftet fra Brøndby til Hannover i januars transfervindue.

Tidliger har Martin Hansen også været i klubber som Viborg, FC Nordsjælland og ADO Den Haag. Derudover spillede han ungdomsfodbold i Brøndby og Liverpool.

Bayern München satte det hele på plads den sidste halve time. Foto: Ronny Hartmann/Ritzau Scanpix Tysk fodbold Bayern gik målamok til sidst
Jacob Bruun Larsen er ikke på vej til Frankfurt, ifølge Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc. Foto: Leon Kuegeler/Ritzau Scanpix Tysk fodbold Kommenterer dansker-skifte: - Mere kontakt med Trump
Erling Braut Haaland fortsætter i Dortmund, hvor han slap i Salzburg. Målene bliver banket ind på stribe. Foto: Michaela Rehle/Ritzau Scanpix Tysk fodbold Vanvittig debut: Norsk komet med hattrick på 20 minutter  
0 kommentarer
Vis kommentarer