Officielt: RB Leipzig sender brasilianer til Hertha

RB Leipzig sælger brasiliansk angriber til Hertha Berlin

Det er ikke blevet til meget spilletid i RB Leipzig i denne sæson for brasilianske Matheus Cunha, og nu rykker den brasilianske angriber videre i karrieren.

Fremover skal Cunha spille for Bundesliga-konkurrenterne Hertha Berlin, der henter ham på en permanent aftale og udstyrer ham med en langvarig kontrakt. Det bekræfter begge klubber.

Ifølge flere medier har Hertha Berlin betalt knap 112,5 millioner kroner for Cunha, og i Hertha ser de et stort potentiale i den 20-årige brasilianer.

- Matheus er en ung spiller med et enormt potentiale, der allerede har vist sine evner. Han kan spille centralt eller som hængende angriber, så han giver os flere muligheder, siger sportschef Michael Preetz.

Hertha Berlin, der har Jürgen Klinsmann som cheftræner, hentede også Krzysztof Piatek fra AC Milan for nylig. De to skal hjælpe Hertha Berlin op i tabellen i Bundesligaen, hvor de aktuelt er nummer 13.

I RB Leipzig nåede Matheus Cunha at score ni mål på 52 kampe.

Mikkel Kaufmann er fortid i AaB. Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images FC København FCK henter Mikkel Kaufmann nu

Nikolai Baden i aktion for FC Nordsjælland tilbage i 2018. Han har endnu sin Juventus-debut til gode. Foto: Jens Dresling Intl. fodbold Afsløring: Juventus-dansker tæt på hollandsk klub

Sander Berge er klar til at trække i Sheffield United-trøjen. Foto: Andrew Yates/ ritzau Scanpix Premier League PL-klub sætter transfer-rekord

0 kommentarer
Vis kommentarer