Officielt: Storklub snupper landsholdsspiller

Julian Brandt skal fremover spille for Borussia Dortmund

Julian Brandt skifter fra Leverkusen til Dortmund. Foto: Ritzau Scanpix
Julian Brandt skifter fra Leverkusen til Dortmund. Foto: Ritzau Scanpix

Borussia Dortmund har allerede haft gang i dankortet denne sommer, da de har sikret sig Thorgan Hazard og Nico Schulz fra henholdsvis Gladbach og Hoffenheim, men de fortsætter med at opruste.

De har nemlig også købt Bayer Leverkusen-stjernen Julian Brandt og udstyret ham med en femårig aftale. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

I 23-årige Brandt får Dortmund en spiller, der stadig kan udvikle sig meget, tror Michael Zorc, der er sportsdirektør i klubben.

- Selvom Julian Brandt har spillet lang tid i Bundesligaen og både nationalt og internationalt har en masse erfaring, er han kun 23 år og er stadig en meget ung spiller med udviklingspotentiale. Han kan bruges på flere offensive positioner og vil berige vores spil med hans kreativitet, fortæller Michael Zorc.

Også Brandt selv forventer, at han kan udvikle sig i Dortmund.

- Jeg har en meget god fornemmelse ved dette skifte. Jeg vil gerne udvikle mig personligt. En af ​​de vigtigste årsager til mit skifte til Dortmund er, at de missede titlen i denne sæson, så der er plads til forbedring, og jeg har store planer med de fyre. Jeg er meget motiveret og optimistisk. Både hvad angår min personlige udvikling og holdets, siger Brandt.

I den seneste sæson leverede syv mål og 11 oplæg for Leverkusen i Bundesligaen.

Se også: Gigant-transfer under opsejling

Se også: Bayern München smadrer sig til tysk mesterskab

Se også: Tidligere AGF-topscorer færdig: Nu er han gratis

1 kommentar
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere