Officielt: Tysk klub henter 'Zanka'

Danske Mathias 'Zanka' Jørgensen skfiter til Fortuna Düsseldorf på en lejeaftale

Zanka skal spille resten af sæsonen i det tyske. Foto: Fortuna Düsseldorf
Zanka skal spille resten af sæsonen i det tyske. Foto: Fortuna Düsseldorf

Landsholdsspiller Mathias 'Zanka' Jørgensen skifter til tyske Fortuna Düsseldorf på en lejeaftale, der løber sæsonen ud.

Det har klubben netop bekræftet.

'Zanka' har siddet et par kampe på bænken i tyrkiske Fenerbahce, og pilen har peget mod, at han ikke ville spille meget i foråret. Derfor har landsholdsspilleren skiftet klub, og nu får han muligheden for fast spilletid i foråret, som vil holde ham i spil til en plads i startopstillingen til EM.

Tyskerne har ventet længe på at gøre sig en stor handel i transfervinduet.

- Vi har altid sagt, at vi ville holde øjnene åbne indtil slutningen af vinduet for at finde en vigtig handel. Det var tilfældet med Zanka. Han er en central forsvarsspiller med styrke i hovedspillet og tacklinger, siger Fortuna Düsseldorfs sportsdirektør, Lutz Pfannenstiel.

Danskeren får sin opgave for i Düsseldorf - klubben ligger sidst i Bundesligaen og med 15 kampe igen af indeværende sæson handler alt om overlevelse i klubben, der aktuelt er to point over nedrykningsstregen.

Det er dog ikke en opgave, som afskrækker landsholdsspilleren

- De sidste timer har været meget hektiske, men jeg er rigtigt glad for at være ankommet til Fortuna. Jeg har fået et professionelt førstehånds indtryk af Lutz Pfannenstiel og Uwe Rösler i vores første samtaler. Jeg har lyst til at gøre min del og arbejde hårdt for, at klubben kommer over stregen og bliver i Bundesligaen, siger Mathias 'Zanka' Jørgensen.

'Zanka' skiftede til Tyrkiet i sommer fra Huddersfield - nu skal den tidligere FCK-stopper videre til Tyskland.

Ronnie Schwartz skal banke mesterskabet til FC Midtjylland. Foto: Jens Dresling Superligaen FCM henter Plaffeministeren!

Mensah og Gammelby spillede wingback-pladserne hos Brøndby. Foto: Tariq Khan Brøndby Brøndbys nye look: Vraget spiller overrasker


Mikkel Kaufmann er fortid i AaB. Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images FC København FCK henter Mikkel Kaufmann nu

8 kommentarer
Vis kommentarer