Officielt: Tysk topklub lejer stortalent

Everton har udlejet den unge kantspiller, Ademola Lookman, til RB Leipzig

Ademola Lookman skiftede til Everton fra Charlton for et år siden. Foto: AP
Ademola Lookman skiftede til Everton fra Charlton for et år siden. Foto: AP

RB Leipzig har en filosofi om at satse på unge spillere, som skal udvikles med hjælp af spilletid, hvorefter de kan blive solgt for store millionbeløb. Samtidig har de formået at etablere sig som et tophold i Bundesligaen på ganske kort tid.

I resten af sæsonen har de nu også fået en forstærkning til klubben i form af engelske Ademola Lookman, som er kommet til fra Everton på en lejeaftale. Det bekræfter den tyske klub på sin hjemmeside.

Den 20-årige kantspiller har haft svært ved at tilspille sig en fast rolle på Evertons mandskab, siden han skiftede til Premier League-klubben fra Charlton for et år siden.

Han skal nu forsøge at tage kampen op med spillere som Bruma, Marcel Sabitzer og Emil Forsberg i RB Leipzig, og det kan også vise sig at blive ganske vanskeligt for Lookman, som potentielt kan få debut på lørdag mod Gladbach.

Leon Goretzka skifter fra Schalke 04 til Bayern München. Foto: Jens Dresling Tysk fodbold Bayern München henter gratis landsholdsspiller

Randers FC Først blev træneren fyret - nu sælger Randers angrebs-es

Intl. fodbold Rystede fodboldverden: Tilstår bombeangreb mod Dortmund

Tipsbladet har fanget Zorniger til en lang snak efter en flot efterårssæson. Foto: /ritzau/Jens Dresling Sport Zorniger om vejen til succes'en: Vi spiste pizzaer i en måned

0 kommentarer
Vis kommentarer