Olsen forsvarer kontroversiel Leon-scoring: Dommeren har fejlet

Den danske landstræner giver ikke noget for fairplay-halløj og forstår ikke, hvis det tyske fodboldforbund vil straffe Leon Andreasen for at score med armen

Leon Andreasen er havnet i problemer efter sin kontroversielle scoring i weekenden (Foto: AP)
Leon Andreasen er havnet i problemer efter sin kontroversielle scoring i weekenden (Foto: AP)

Leon Andreasen er blevet talk of the town i Tyskland efter sin kontroversielle mål i weekenden.

Hannover-danskeren blev matchvinder mod Köln med en scoring med armen, og det har affødt stor debat.

Det tyske fodboldforbund er også gået ind i sagen, og i værste fald kan det betyde, at 32-årige Andreasen får karantæne for sit mål.

Det er i hvert fald set før. Tilbage i 2004 scorede Oliver Neuville med hånden for Gladbach - og indkasserede to dage i straffeboksen for den usportslige handling.

Se også: Tysk fodboldforbund åbner sag mod Leon Andreasen

Ifølge den danske landstræner Morten Olsen vil det dog været helt hen i vejret, hvis Andreasen får en lignende straf for sin kontroversielle scoring.

- Jeg forstår ikke, at de vil give ham karantæne. Han har jo ikke lavet en fejl. Det er dommeren, der har lavet en fejl, siger Morten Olsen til MX Metroxpress.

Han mener ikke, at Andreasen, der muligvis kan blive aktuel til de to playoff-kampe mod Sverige i november, skulle have fortalt dommeren, at han scorede med armen.

Se også: Leon lavede en 'Diego: Der var klart hånd på

- Det er nok det, de vil have. Det er det jo det, de mener med fairplay. Ligesom med den der drone. Nej, det der fairplay-halløj, det må jeg indrømme, det giver jeg ikke noget for efterhånden, siger Morten Olsen til MX Metroxpress.

Den danske landstræner hentyder til den såkaldte drone-sag fra Danmarks EM-pulje, hvor en drone afbrød opgøret mellem Serbien og Albanien, og hvor albanerne efter en længere juridisk kamp fik tilkendt sejren og de tre point.

Leon Andreasen indrømmede efter 1-0-sejren over Køln, at han havde scoret på ulovlig vis:

- Der var helt klart hånd på. Jeg nåede lige at mærke, at noget ramte mig på armen, men det gik så hurtigt, forklarede Leon Andreasen til Bild.

0 kommentarer
Vis kommentarer