Olsen: Hjulmand-fyring vil være åndssvagt

Landstræner Morten Olsen kan ikke begribe det, hvis Kasper Hjulmand fyres i Bundesliga-klubben Mainz

Landstræner Morten Olsen forstår ikke, hvis Mainz vælger at fyre Kasper Hjulmand. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Landstræner Morten Olsen forstår ikke, hvis Mainz vælger at fyre Kasper Hjulmand. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Ender det med, at Kasper Hjulmand fyres som træner i bundesliga-klubben Mainz 05, er det ubegribeligt.

Det er analysen fra landstræner Morten Olsen, efter at Kicker mandag erfarede, at Hjulmand får sparket tirsdag formiddag.

- Hvis Kasper Hjulmand bliver fyret, er det fuldstændig åndssvagt. Det er helt utænkeligt for mig, for det ville være det dummeste at fyre ham. Så kan jeg ikke udtrykke mig mere tydeligt, siger Morten Olsen, som i 1995 selv blev fyret i tyske FC Köln.

Kasper Hjulmand ventes i følge Kicker at blive fyret tirsdag. (Foto: AP) Tysk fodbold Tysk medie: Hjulmand fyres tirsdag

- Jeg kender gamet selv, men jeg nægter at tro på, at Mainz fyrer ham. Der er mange kampe tilbage i sæsonen, og han har en masse nye spillere i sin trup i denne sæson, så hvis man som klub går i gang med noget nyt, så må man have en vis tålmodighed.

- Det er for dumt at fyre ham. Jeg troede, at klubberne var blevet klogere. De klubber, som er tålmodige, er de klubber, som oftest når længst på lang sigt, siger Morten Olsen.

Kasper Hjulmand er en presset mand i Mainz (Foto: AP) Tysk fodbold Hjulmand nærmer sig fyring

Mainz, der frister en tilværelse på 14.-pladsen i Bundesligaen efter 21 spillerunder, er blot et point fra en nedrykningsplads. Hjulmand blev i sommeren 2014 præsenteret i klubben på en treårig kontrakt.

0 kommentarer
Vis kommentarer