Pinlig afklapsning: Storklub taber 0-5 på hjemmebane

Hamburger SV fik en ordentlig øretæve på hjemmebane mod Regensburg, der havde Asger Sørensen med i hele kampen

Hamburger SV er for første gang nogensinde nede i 2. Bundesliga, men her tabte de søndag 0-5 på hjemmebane. Foto: AP
Hamburger SV er for første gang nogensinde nede i 2. Bundesliga, men her tabte de søndag 0-5 på hjemmebane. Foto: AP

Sæsonen startede så skidt for Hamburger SV efter nedrykningen til 2. Bundesliga. Rivalopgøret mod St. Pauli blev tabt med 0-3 på hjemmebane, men sidenhen blev det langt bedre og de efterfølgende fire kampe blev vundet.

Dermed havde Hamburger SV også mulighed for at overtage førstepladsen i rækken med en sejr mod Regensburg på hjemmebane. Det var klubben dog aldrig i nærheden af.

Allerede efter 35 minutter havde Regensburg bragt sig foran 0-3, og da Aaron Hunt brændte et straffespark for Hamburger SV fem minutter inden pausefløjtet, så alt håb ud til at være ude for Hamburger SV.

Nedturen fortsætter i 2. Bundesligaen for HSV. Foto: AP
Nedturen fortsætter i 2. Bundesligaen for HSV. Foto: AP

Se også: Smask! Årets bokse-brag afgjort på brutal knockout

Otte minutter inde i halvleg blev det værre for Hamburger SV, da Regensburg fik scoret endnu engang, og selvom det var hjemmeholdet, som var på bolden i langt størstedelen af tiden, var det udeholdet, som var farlige foran mål, og efter 75 minutter blev det også 0-5 ved Jann George.

Regensburg nøjedes dog også med at score fem gange, og dermed fik Asger Sørensen, som spillede hele kampen i midterforsvaret, og Bayern-klubben en flot skalp på Volksparkstadion i Hamburg.

HSV har allerede været ude og undskylde det pinlige resultat:

Se også: Van der Vaart vil hjælpe storklub i krise: - Har meget at takke dem for

Se også: Ydmyger modstanderen: Målfest i Superligaen

John Sivebæk var Thomas Gravesens agent, da han blev solgt til selveste Real Madrid. Foto: Ernst Van Norde Sport og Spil Sagde nej til Real Madrid: Sådan er det gået John Sivebæk

10 kommentarer
Vis kommentarer