Pokerspil om Delaneys fremtid

Werder bremen har på ingen måder travlt med at sælge Thomas Delaney, nordtyskerne vil gerne vente til efter VM

Werder Bremen har hævet prisen på Delaney til 25 mio. euro. Nordtyskerne venter gerne med at sælge guldfuglen, mens hovedpersonen gerne ser en hurtig afklaring. Foto: Lars Poulsen.
Werder Bremen har hævet prisen på Delaney til 25 mio. euro. Nordtyskerne venter gerne med at sælge guldfuglen, mens hovedpersonen gerne ser en hurtig afklaring. Foto: Lars Poulsen.

Frank Baumann, Werder Bremens sportsdirektør, har indset, at det bliver umuligt at holde på Thomas Delaney til den kommende sæson.

Thomas Delaney har gjort det krystalklart i Ekstra Bladet, han er parat til et skifte til Dortmund, hvis de to klubber kan blive enige om prisen.

- For mig er Dortmund en top-2 klub i Tyskland. De spiller med om mesterskabet, pokaltitler og er i Champions League. For mig at se er det en top-10 klub i verden, så selvfølgelig er det en interessant klub for mig, som Thomas Delaney formulerede det.

Lige nu handler for sportsdirektøren om at få så høj en pris for den 26-årige midtbanespiller som muligt.

Har slet ikke travlt
Baumann og Bremen-toppen har gang i et stort pokerspil, hvor det handler om at få så mange interesserede klubber på banen som muligt. Mens Delaney-lejren ønsker en afklaring før VM, har Bremen-ledelsen på ingen måder travlt. Den forventer ikke prisniveauet på Delaney vil falde. Til gengæld kan det betyde meget for prisen, Danmark og Delaney leverer et stort VM.

Torsdag sendte den nordtyske klub signaler i retning mod, at Bremen forventer at få 25 mio. euro (187,5 mio. kr.) for Thomas Delaney. Tidligere har signalerne ellers været, at salgsprisen ligger i niveauet 20-22 mio. euro (150-165 mio. kr.).

25 mio. euro kommer Dortmund ikke til at betale for den danske landsholdsspiller, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger vil den tyske traditionsklub gerne hæve det nuværende bud fra 15 mio. euro (112,5 mio. kr.) i niveauet 18-20 mio. euro.

Den tyske avis Die Welt var ude med en historie om, at aftalen ville falde på plads fredag. De oplysninger stemmer slet ikke overens med de informationer Ekstra Bladet har om sagen.

Thomas Delaney frier til Borussia Dortmund. Foto: Lars Poulsen VM 2018 Afsløring: Delaney frier til storklub

Thomas Delaney vil gerne til Premier League. Foto: Lars Poulsen VM 2018 Kan blive Danmarks dyreste: - Er jeg ti gange mere værd nu?

Brian Laudrup har lige scoret - og Søren Colding løber ud mod målscoreren. Få sekunder efter laver de jubelscenen, der er blevet ikonisk for dansk VM-succes. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Søren Colding om lige netop dét billede: Undskyld

Se Ekstra Bladets bud på de 23 spillere Åge Hareide tager med til VM:

Målmænd: Kasper Schmeichel, Jonas Lössl og Frederik Rønnow.

Kommentar: Der er ingen som helst tvivl om valget. Jesper Hansen er reserven, der kan blive indkaldt, hvis der sker skader.

Forsvaret: Henrik Dalsgaard, Jens Stryger Larsen, Simon Kjær, Andreas Bjelland, Jannik Vestergaard, Andreas Christensen, Mathias Zanka Jørgensen, Jonas Knudsen.

Kommentar: Der skal bruges otte spillere, så der er dobbeltbesætning på de fire bageste positioner. Vi har fravalgt Riza Durmisi til fordel for Jonas Knudsen, der er stærkere defensivt. Det giver god mening at have Nicolai Boilesen med i lejren de kommende dage, efter som Andreas Bjelland ikke er spilleklar.

Midtbanen: William Kvist, Lasse Schöne, Thomas Delaney, Lukas Lerager, Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli.

Kommentar: Her skal der bruges seks spillere, så landstræneren har to spillere til hver position. Kampen om den sidste plads stod mellem Mike Jensen, Pierre Emile Højbjerg, Daniel Wass samt Michael Krohn-Dehli. Her går vi med erfaringen, fordi Krohn-Dehli har prøvet det før.

Angrebet: Andreas Cornelius, Nicolai Jørgensen, Yussuf Poulsen, Pione Sisto, Viktor Fischer og Nicklas Bendtner.

Kommentar: Landstræneren skal bruge seks mand. Martin Braitwaite sluttede stærkt af i Bordeaux, men han sniger sig ikke ind i den endelige trup. Ligesom Kasper Dolberg og Kenneth Zohore heller ikke når gennem nåleøjet. Til gengæld er de spillere for fremtiden.

8 kommentarer
Vis kommentarer