Politiet på sagen: Bayern-stjernes lønseddel lækket på nettet

Mehdi Benatia har fået følsomme oplysninger afsløret på internettet

Benatia skiftede til Bayern München i 2014 (Foto: AP)
Benatia skiftede til Bayern München i 2014 (Foto: AP)

Så er den gal i Bayern München igen.

De tyske mestres marokkanske forsvarsspiller Mehdi Benatia er involveret i en særdeles uheldig sag, da den 28-åriges lønseddel er lækket på nettet og de seneste dage er blevet delt heftigt på det sociale medie WhatsApp, efter folk er kommet uhæderlig til lønsedlen.

Det samme skete for David Alaba tilbage i 2012, og Bayern München tager derfor ingen chancer og har sat politiet på sagen.

Marokkanerens lønseddel indeholder flere følsomme oplysninger, ud over lønnen er det også hans bankinformationer, helbredsforsikring, skatte-detaljer og hans privatadresse, som også er oplyst på lønsedlen, som den tyske avis Bild er kommet i besiddelse af.

Se også: Citys rekordkøb ville hellere til Bayern

Politiet mistænker, at de følsomme oplysninger er blevet stjålet fra Benatias bil, og derefter lækket på nettet, hvor mange nysgerrige sjæle har fået en interessant oplysning eller to.

Bild har bragt billedet af lønsedlen, men har dog streget de vigtige oplysninger over med sort.

Benatias løn er dog alligevel blevet afsløret, og den marokkanske forsvarer lider bestemt ingen nød. Han tjener seks millioner euro om året, eller omkring 45 millioner danske kroner for at gøre sine pligter for den sydtyske storklub.

Politiet har endnu ingen mistænkte i sagen.

14 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere