Reus-forlængelse giver Dortmund et boost

Marco Reus' forlængelse vil styrke Borussia Dortmunds chance for at undgå nedrykning, mener Jürgen Klopp

Træner Jürgen Klopp tror på symbolets magt - og at kontraktforlængelsen med Marco Reus således kan løfte klubben. (Foto: AP/Martin Meissner)
Træner Jürgen Klopp tror på symbolets magt - og at kontraktforlængelsen med Marco Reus således kan løfte klubben. (Foto: AP/Martin Meissner)

Efter skuffelse på skuffelse i denne bundesligasæson har de seneste dage bragt ny optimisme hos den trængte storklub Borussia Dortmund.

Lørdag blev Freiburg slået 3-0 på udebane i et vitalt bundopgør, og tirsdag forlængede Dortmund med stjernespilleren Marco Reus for yderligere to sæsoner.

Marco Reus (th) har forlænget kontrakten med Marco Reus (Foto: AP) Tysk fodbold Dortmund forlænger med ombejlet profil

Selv om det reelt ikke ændrer noget i denne sæson, tror træner Jürgen Klopp, at det vil give klubben et boost i kampen for at undgå en sensationel nedrykning.

- Jeg tror på symbolsk magt. Marco tror på en succesfuld fremtid hos Borussia Dortmund. Og det håber jeg, alle føler, siger Klopp ifølge nyhedsbureauet DPA.

Flere storklubber var angiveligt interesseret i at købe Reus, men landsholdsstjernens nye kontrakt indeholder ikke længere en frikøbsklausul.

Dortmund med vigtige tre point mod Freiburg. (Foto: AP) Tysk fodbold Dortmund tilbage på vindersporet

Reus, der nu er på kontrakt frem til sommeren 2019, har ikke følt ambitioner om at skifte.

- Dortmund er min hjemby, og Borussia er min klub. Der er meget arbejde at gøre, og jeg vil udføre min del på banen, siger Reus.

Dortmund ligger tredjesidste i Bundesligaen med 14 spillerunder tilbage. Fredag skal holdet i aktion hjemme mod Mainz.

0 kommentarer
Vis kommentarer