Russiske modeller tvinger fodboldhold til at flytte

En russisk model-konkurrence på samme hotel har fået den tyske klub Duisburg til at ændre booking - ledelsen ser nemlig gerne, at spillerne får en rolig opladning til den forestående forårssæson

Duisburg-spillerne jubler efter en sejr i den tyske pokalturnering - men til den forestående træningslejr er der intet at juble over. Den er nemlig blevet flyttet, da 400 russiske modeller kunne være for fristende. (Foto: DPA/Cindy Voss)
Duisburg-spillerne jubler efter en sejr i den tyske pokalturnering - men til den forestående træningslejr er der intet at juble over. Den er nemlig blevet flyttet, da 400 russiske modeller kunne være for fristende. (Foto: DPA/Cindy Voss)

En træningslejr i en tysk fodboldklub er hårdt arbejde og ikke så meget fornøjelse.

I hvert fald hvis man skal tro den tidligere dansker- og Bundesligaklub MSV Duisburg.

Klubben, der nu frister en tilværelse i den tredjebedste tyske række, 3. Liga, har nemlig i al hast måttet afbestille deres værelser på Hotel Royal Holiday Palace i den tyrkiske by Antalya, hvor de skal lade op til forårssæsonen.

Sami Khedira er et af 18 stjernenavne, der kan kontaktes nu med henblik på et gratis sommerskifte (Foto: AP) Premier League Værsgo: 18 stjerner din klub kan hente gratis

Årsag: Hotellet er i den periode nemlig spækket med flotte russiske modeller, der skal tage del i en skønhedskonkurrence - og det er altså lige i overkanten inden for kategorien 'fristelser', mener klubbens ledelse.

- Fordi den tidligere planlagte træningslejr i Antalyas Lara-distrikt er samme sted som en russisk model-konkurrence med 400 (!) deltagere, vil MSV-gruppen flytte.

- Vi vil gerne kunne forberede os roligt til forårssæsonen :-), skriver klubben på sin hjemmeside.

Dortmund har udset sig belgiske spillere til at få klubben tilbage på ret kurs i Bundesligaen (Foto: AP) Tysk fodbold Dortmund jagter belgiske profiler

Klubbens manager Michael Meier har derfor booket holdet ind på et nærliggende hotel, hvor fristelserne åbenbart ikke er lige store.

Duisburg, der tidligere har haft Stig Tøfting, Erik Bo Andersen, Thomas Bælum og Søren Larsen på kontrakt, tager til Tyrkiet for at deltage i en træningsturnering, inden de indleder forårssæsonen 31. januar.

1 af 2 Disse idylliske rammer i tyrkiske Antalya kommer Duisburg-spillerne ikke til at opleve. De skal nemlig ikke under samme tag som 400 modeller. (Foto: Royal Holiday Palace)
2 af 2 Duisburg-spillerne jubler efter en sejr i den tyske pokalturnering - men til den forestående træningslejr er der intet at juble over. Den er nemlig blevet flyttet, da 400 russiske modeller kunne være for fristende. (Foto: DPA/Cindy Voss)
0 kommentarer
Vis kommentarer