Schalke 04 henter City-forsvarer permanent

Matija Nastasic har været et stort hit i Schalke 04 efter udlejningen fra Manchester City, og nu har den tyske klub hentet den serbiske forsvarsspiller på en permanent kontrakt.

Nastasic rykker til Schalke på en permanent kontrakt. (Foto: AP)
Nastasic rykker til Schalke på en permanent kontrakt. (Foto: AP)

I Manchester City var Matija Nastasic til overs, og det fik i januar den 21-årige serber til at søge mod Tyskland, hvor han blev tilknyttet Schalke 04 på en lejeaftale. Her har Nastasic gjort det så godt, at den tyske klub nu har valgt at veksle lejeaftalen til en kontrakt af mere permanent karakter.

Schalke 04 betaler omtrent 70 millioner kroner for Nastasic, der har skrevet under på en kontrakt, der gør ham til Schalke-spiller frem til sommeren 2019.

Nastasic var på banen i alle 90 minutter, da den tyske klub tirsdag aften blev elimineret i Champions League efter et samlet 4-5-nederlag til Real Madrid.

I alt har serberen spillet ni kampe for Schalke 04 siden skiftet, og lørdag kan han igen forvente at starte inde, når holdet møder Hertha Berlin i Bundesligaen.

Nastasic var med til at besejre Real Madrid på Bernabeu tirsdag aften med 4-3 - tyskerne manglede dog et enkelt mål for at gå videre. Se højdepunkterne her:

0 kommentarer
Vis kommentarer