Se billederne: Delaney i privatfly til Dortmund

Thomas Delaney ventes torsdag at blive præsenteret i den tyske traditionsklub

EKSKLUSIVE OPTAGELSER: Her flyver Delaney mod Dortmund (Video: Kenneth Meyer)

Se alle billederne fra Roskilde Lufthavn nederst i artiklen.

Torsdagen startede ekstra tidligt for Thomas Delaney, der forlod landsholdslejren i Helsingør for at rejse til Dortmund for at underskrive en fireårig aftale med den tyske traditionsklub.

Men rejsen foregik ikke på traditionel vis for den danske landsholdsprofil.

Ifølge Ekstra Bladets oplysning blev Thomas Delaney og hans agent Michael Stensgaard fløjet i privatfly fra Roskilde Lufthavn med planmæssig afgang kl. 11:00 med kurs mod det tyske Ruhrdistrikt, hvor Dortmund er en af områdets førende klubber.

Her skal han senere på dagen gennemgå lægetjek og underskrive den fireårige aftale, der ventes at koste Dortmund 150 mio. kr.

Her træder Delaney ind i flyet. Foto: Kenneth Meyer.
Her træder Delaney ind i flyet. Foto: Kenneth Meyer.
 

Det er meningen, at det hele skal overstås i løbet af torsdagen, så Thomas Delaney sent torsdag aften er tilbage i landsholdslejren i Helsingør med en ny kontrakt og udsigt til Champions League-fodbold i den kommende sæson.

Landstræner Åge Hareide tøvede ikke et sekund med at give sin profil fri torsdag til at rejse til Dortmund for at få overstået lægetjek og underskrevet en kontrakt.

- Kontraktforhold er vigtige ting for spillerne. Jeg tror, det kan få en positiv effekt for os, når vi tager til Rusland. Nu kan Thomas lægge alle de tanker om fremtiden væk. Han kan fokusere på VM, siger landstræner Åge Hareide, der glæder sig over, at midtbaneprofilen tager et skridt op ad karrierestigen.

- Bremen var en fin klub for Thomas. Men det er klart, at Dortmund er et stort skridt op for ham. Jeg tror, det kan være et godt skifte for hans udvikling, siger landstræneren, der også glæder sig over udsigten til Champions League fodbold for Delaney i fremtiden.

- Han har spillet Champions League med FCK, og nu kommer han til det igen. Det er en rigtig fin udfordring, der venter for Thomas. Jeg tror, vi på landsholdet får en endnu bedre spiller, pointerer Åge Hareide, der ikke kommer til at spare Thomas Delaney i lørdagens sidste test på Brøndby Stadion mod Mexico, selv om han hele torsdagen var fraværende fra landsholdslejren.

- Thomas skal spille fra start på lørdag, fastslår landstræneren.

Målet er nået - Thomas Delaney bliver Borussia Dortmund-spiller. Foto: Lars Poulsen VM 2018 Dyreste dansker nogensinde - drømmetransfer for Delaney
Christian Eriksen er blevet far. Foto: Lars Poulsen VM 2018 Christian Eriksen er blevet far
Brian Laudrup har lige scoret - og Søren Colding løber ud mod målscoreren. Få sekunder efter laver de jubelscenen, der er blevet ikonisk for dansk VM-succes. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Søren Colding om lige netop dét billede: Undskyld
Michael Laudrup takker Dunga fra Brasilien efter den vanvittig spændende kvartfinale. Laudrup og Danmark er ude af VM, og allerede længe inden nederlaget har han besluttet at indstille karrieren efter slutrunden. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Da Laudrup chokerede hele Danmark: Vi vidste at det var slutningen

 

1 af 8 
2 af 8 
3 af 8 
4 af 8 
5 af 8 
6 af 8 
7 af 8 
8 af 8 Her ses Thomas Delaney ved Roskilde Lufthavn før kontraktforhandlinger i Dortmund. Foto: Kenneth Meyer
16 kommentarer
Vis kommentarer