Se de absurde billeder: Vrede fodboldfans amok med tennisbolde

Spillerne fra Frankfurt og Leipzig fik sig en anderledes optakt til mandagens bundesligakamp

Se scoringerne og de største chancer fra kampen her. (APTV)

- Så længe de har lidt flere euro i deres lommer, er de fuldstændig ligeglade med, at vi skal bruge ekstra ferie- og fridage på at tage til udebanekampe. Marketing er deres vigtigste prioritet.

Sådan stod der i en gal pressemeddelelse fra Eintracht Frankfurts fans fredag.

Sammen med læssevis af andre fanfraktioner i tysk fodbold har de været - og er i den grad fortsat - frustrerede og møghamrende gale i skralden over, at det tyske fodboldforbund har valgt at placere fem udvalgte kampe om mandagen - og dermed udvide en runde fra fredag til mandag.

Noget der som bekendt har været tilfældet i Danmark i mange år. Men modsat de danske forhold er der ofte tale om lidt større afstande hos vores nabo mod syd.

Tiltaget blev besluttet allerede inden sæsonen, men den første kamp blev altså først spiller mandag aften, hvor netop Eintracht Frankfurt hjemme vandt 2-1 over RB Leipzig.

Selvom Eintrachts fans ikke skulle ud på nogen længere færd, benyttede de i den grad lejligheden til at vise deres vrede.

Umiddelbart før kampen forlod mange fans deres plads på endetribunen for at samles på pladsen bag målet med bannere, der i store, fede typer fortalte, hvad man synes om konceptet.

Det kan du se på billederne herunder - artiklen fortsætter under billederne...

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Det udsatte kampstart med seks minutter.

Før 2. halvlegs start var den så gal igen.

Pludselig væltede det ind med tennisbolde på banen. Hundredevis af de gule bolde kom sejlende hen over målet, så diverse spillere og personale fik benene på nakken.

Det peb samtidig om ørerne på dem med toiletruller, så der forestod et større stykke arbejde med at gøre banen klar.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Og der var ikke meget sang fra tribunerne undervejs i kampen. Derimod brugte fansene masser af energi på at pifte og råbe deres foragt ud mod spillerne, der nok ellers ikke har haft meget at skulle have sagt i den forbindelse.

Officielt har meldingen fra Bundesligaen været, at man har ønsket at imødekomme hold, der spiller eksempelvis Europa League torsdag aften, så de først skal i aktion om mandagen efterfølgende. Det var i dette tilfælde RB Leipzig.

Det er dog ikke et argument, tilhængerne har voldsomt meget til overs for.

Leipzig, der overraskende besejrede Napoli 3-1 på udebane torsdag, fik dog ikke pokkers meget ud af anstrengelserne mandag aften i Frankfurt, hvor hjemmeholdet vandt 2-1.

Værterne kravlede til gengæld op på en imponerende tredjeplads med sejren. Det var dog efter dommeren havde omstødt en straffesparkskendelse til Leipzig efter brug af VAR. Det viste sig, at Leipzigs Marcel Sabitzer var offside.

Næste omgang mandags-bold i Bundesligaen er Dortmund-Augsburg 26. februar, mens Köln møder Werder Bremen 2. marts. De sidste to kampe er endnu ikke skemalagt.

HUSK, at du kan streame Bundesliga-bold hver weekend her på Ekstra Bladet.

Sport og Spil VM-dommer: Kairos derby slår Old Firm med længder

Den forfærdelige antisemitiske hilsen fra Lazios fans. Foto: AP Sport og Spil Evigt had skabt af Mussolinis drøm

Boca-fans på vej over hegnet i en kamp mod River Plate. Foto: AP Sport og Spil De ondeste lokalopgør: Forældre til forræderen fik huset brændt ned

9 kommentarer
Vis kommentarer