Se det afslørende billede: Dansk bomber foran klubskifte

Den danske angriber Christian Gytkjær kan være tæt på en aftale med 1860 München

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Christian Gytkjær har virkelig fået gang i fodboldtilværelsen oppe i Norge, hvor han har forrygende succes. Topscorer i ligaen, og samtidig spiller han for mesterholdet Rosenborg.

Men nu kan danskeren, der også fik debut på det danske landshold i efteråret under Åge Hareide, muligvis stå foran et klubskifte blot et år efter, at han skiftede til den norske storklub.

Det tyske 1860 München-medie dieblaue24.com fortæller nemlig, at Christian Gytkjær er på vej til at skrive kontrakt med den tyske 2. Bundesliga-klub.

Som man kan se på dette billede på mediets hjemmeside er Gytkjær blevet fotograferet i selskab med sin agent Michael Johansen ved 1860 Münchens træningsanlæg, og det sætter nu gang i heftige spekulationer om et forestående klubskifte.

Den tidligere Lyngby- og FC Nordsjælland-angriber kom til Rosenborg for et år siden, efter han havde haft stor succes i den mindre norske klub Haugesund. Med 19 mål i alt blev han topscorer i den norske Tippeliga, og kronen på værket kom, da han fik sin landsholdsdebut sidste efterår.

1860 München spiller i den næstbedste tyske række, 2. Bundesliga, hvor klubben lige nu ligger nummer 14 og sandsynligvis står derfor foran et forår, hvor nedrykningsfaren skal afværges.

Christian Gytkjær har kontrakt med Rosenborg frem til udgangen af 2018, så den tyske klub må til lommerne, hvis Gytkjær skal hentes til det sydtyske.

Det er ikke længe siden, at Christian Gytkjærs lillebror skiftede til norsk fodbold, hvor han gik i storebrors fodspor med sit skifte til Haugesund. Men det var ikke længe, de to brødre fik lov at snakke 'norsk' sammen. Meget tyder på, at Christian rykker teltpælene op igen.

(Foto: Christian Gytkjær fra Instagram - Billedet er nu slettet igen) Skandinavien Dansk angriber fik advarsel for nøgenbillede

Skandinavien Lyngby-angriber rykker til norsk fodbold

Mike Jensen (th.) vandt sammen med Christian Gytkjær den norske double-triumf efter 4-0-sejr i pokalfinalen. Foto: AP Skandinavien Dansk Rosenborg-duo vinder The Double i Norge

Christian Gytkjær har været i hopla hele sæsonen for Rosenborg med 19 mål og en suveræn titel som topscorer i ligaen. (Foto: All Over Press) Skandinavien Se billedet her: Nøgen dansk stjerne forarger med pokal

Brøndbys Alexander Szymanowski efter et nederlag til Hobro. Foto: Jens Dresling Sport Flop i Superligaen - nu hitter de i udlandet: FCN fyrede Norges nye målkonge