Sejlende fans bombarderet med lort

En gruppe Gladbach-fans kunne kun se til, da det begyndte at regne med æg og lort ned på deres båd i Berlin

De gæstende fans fandt næppe nogen trøst i kampen mellem Gladbach og Union Berlin. Foto: Tobias Schwarz/Ritzau Scanpix
De gæstende fans fandt næppe nogen trøst i kampen mellem Gladbach og Union Berlin. Foto: Tobias Schwarz/Ritzau Scanpix

Hvis du har været ude at sejle, så er det en rigtigt god ide at være opmærksom på ikke at falde i vandet. Noget kan dog tyde på, at man i lige så høj grad skal passe på de ting, der kommer fra oven og kan ryge ned på skibet.

Det fandt en gruppe Gladbach fans ud af, da de lørdag morgen sejlede igennem Berlins kanaler. Til deres skræk kunne de konstatere, at det regnede med æg og lort ned på dækket.

Det skriver BZ Berlin.

Bag det ubehagelige bombardement stod en gruppe af hætteklædte maskerede banditter i mørkt tøj ifølge vidner. Gerningsmændene flygtede umiddelbart efter angrebet og er endnu ikke blevet identificeret af det tyske politi.

Der var gang i den til selve kampen også. Fotos: TOBIAS SCHWARZ/Ritzau Scanpix

Se også: Forklarer bizar nosse-jubel

Se også: Koster millioner: Lort ødelægger Superliga-stadion

De bombarderede fans kom uskadt fra båden og kunne uden større problemer se deres elskede Gladbach i kamp mod Marcus Ingvartsen og Union Berlin.

Det har dog næppe været en meget bedre oplevelse, da Gladbach tabte 2-0 til Union Berlin og nu har lukket de øvrige tophold ind i kampen om det tyske mesterskab. Inden kampen havde Bundesligaens førerhold fire point ned til Yussuf Poulsens Leipzig og de forsvarende mestre fra Bayern München. Det forspring er nu skrumpet til et point.

Se også: Premier League-kaos: Tumult i Tivoli

55-årige Marco van Basten i forbindelse med FIFA's The Best-kåringer i september. Foto: Flavio Lo Scalzo/Reuters/Ritzau Scanpix Holland - 24. nov. 2019 - kl. 13:22 Chokerer på live-tv med nazi-hilsen

Se også: To sene chokmål afgør finalen

16 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere