Annonce:
Annonce:

Sejr til Vestergaard i Bundesligaen - uheldigt indhop af Yussuf Poulsen

Det blev til sejre for både Jannik Vestergaard og Emil Berggreen i Bundesligaen, mens Yussuf Poulsen nok hurtigt vil glemme denne lørdag.

Jannik Vestergaard i aktion tidligere på sæsonen. Foto: All Over Press
Jannik Vestergaard i aktion tidligere på sæsonen. Foto: All Over Press
Annonce:
Følg Fodbold
Annonce:

Der var godt med dansk islæt i den tyske Bundesliga denne lørdag, hvor blandt andet Jannik Vestergaard nok kunne gå fra banen med en sejr i bagagen. Han var nemlig med hele kampen igennem forMönchengladbach i deres 2-0-sejr over Augsburg på hjemmebane.

Her var det forsvarskollegaen i midterforsvaretMatthias Ginter, som bragte Gladbach foran med 1-0 efter ti minutters spil, og i sidste minut af den ordinære spilletid kunne Thorgan Hazard gøre det til 2-0 og lukke kampen.

For landsholdsangriberen Yussuf Poulsen var der ikke meget glæde at se tilbage på. Han kom på banen med 20 minutter af opgøret mod Freiburg, hvor hans hold Leipzig var foran med 1-0.

Men i de følgende godt fem minutter fik Freiburg to hjørnespark, som de omsatte til mål i begge tilfælde - og så endte det med et nederlag for RB Leipzig og Yussuf Poulsen på 1-2, som giver Bayern München muligheden for at komme foran med 16 point, hvis de vinder over Werder Bremen søndag.

Den tredje dansker i kamp i Bundesligaen denne dag var Emil Berggreen, som kom ind i de sidste fem minutter af den ordinære spilletid for Mainz, som vandt med 3-2 over Stuttgart.

Groggy AC udgik med hovedskade: Nu er der godt nyt

Dortmund-direktør bekræfter: Engelsk storklub har budt på stjernen

Mølby: Sánchez er en stor sejr for United

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: