Annonce:
Annonce:

Selv Olsen gav op til sidst: Drop Nicklas Bendtner

- Hvis ikke Nicklas Bendtner får spilletid i Wolfsburg eller skifter klub frem mod landskampene, skal han ikke udtages til truppen, mener 6’erens fodboldekspert Morten Bruun, der hæfter sig ved, at selv Morten Olsen til sidst opgav angriberen

Den nye landstræner Åge Hareide skal droppe Nicklas Bendtner, hvis han ikke får noget spilletid frem mod kampene mod Skotland og Island, mener fodboldeksperten  Morten Bruun. (Foto: Lars Poulsen)
Den nye landstræner Åge Hareide skal droppe Nicklas Bendtner, hvis han ikke får noget spilletid frem mod kampene mod Skotland og Island, mener fodboldeksperten Morten Bruun. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold

Hvad nu, Bendtner?

Han er ekspederet langt ud i Wolfsburg-kulden. De seneste tre kampe har han slet ikke været udtaget til truppen og signalerne fra cheftræner Dieter Hecking er ikke til at misforstå: Han har fået nok af danskeren. Han orker ikke at bruge mere tid på at tale om Nicklas Bendtner. Signalet i lørdags var ligesom ikke til at tage fejl af. Wolfsburg rejste til udekampen mod Berlin med blot 17 mand. Én plads stod tom på bænken, men cheftræneren havde fravalgt den kontroversielle dansker.

Wolfsburg-boss om bøde-Bendtner: Han er tankeløs

Ingen spilletid - ingen landsholdsplads
Mens Hecking ikke orker at tale mere om angriberen, der sjældent spiller, blev sportsdirektør Klaus Allofs konfronteret med den specielle situation fra kampen i lørdags.

Annonce:

- Det er trænerens beslutning kun at udtage 17 spillere. Men det understreger vel, hvilken situation Bendtner befinder sig i lige nu, siger Klaus Allofs.

Og lige nu kører rygterne om en mulig fremtid i enten Kina eller Rusland, hvor transfervinduet først lukker fredag. I går blev Spartak Moskva nævnt af et russisk medie. Tidligere har der været et bud fra en kinesisk klub. Det har ikke været muligt at få verificeret, hvor troværdigt rygtet om den russiske interesse i virkeligheden er. Men ingen tyske kilder med tætte relationer til Wolfsburg kan bekræfte kontakten mellem parterne.

6’erens fodboldekspert Morten Brunn tøver ikke med at konkludere på Nicklas Bendtners landsholdsfremtid frem mod de to kampe mod Island og Skotland.

- Hvis Nicklas Bendtners situation er uforandret frem mod landsholdsudtagelsen, skal han ikke udtages til de to kampe mod Island og Skotland. Jeg kan ikke se, hvad argumentet skulle være for at udtage Nicklas Bendtner til de kampe, siger Morten Bruun til Ekstra Bladet.

Wolfsburg lukker i om Bendtner: Denne dag bliver I klogere

Annonce:

Nu går den ikke længere
Han uddyber:

- Jeg ved godt, at Nicklas Bendtner tidligere har præstereret, når han ikke har spillet for sit klubhold. Det gjorde han mod Italien og mod Serbien. Men på et eller andet tidspunkt går den ikke længere, når man ikke spiller for sit klubhold. Der er ingen logisk forklaring på, hvorfor Bendtner skal have længere snor. Se blot tilbage på efteråret. Her reddede han intet for Danmark. Han blev tilmed skiftet ud i hjemmekampen mod Sverige, da vi var bagud og skulle vinde kampen. Det var afgjort en opgivende reaktion fra Morten Olsen, mener Morten Bruun.

Han er af den klare opfattelse, at Åge Hareide skal tænke i alternative baner, når han om et par uger udtager sin første landsholdstrup.

Annonce:

- Under Morten Olsen var der intet alternativ til Nicklas Bendtner. Det bør Åge Hareide tænke på. Spillere som Lasse Vibe, Yussuf Poulsen, Martin Braithwaite eller Andreas Cornelius bør være de muligheder, der bringes i spil som alternativ til Nicklas Bendtner, fastslår Morten Bruun.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Nicklas Bendtners mellemmand, Ivan Marko Benes, der ikke ønsker at udtale sig om angriberens fremtid. Nicklas Bendtner har kontrakt med Wolfsburg frem til sommeren 2017.

Hareide bekymret for Bendtner og Højbjerg
Når Åge Hareide 9. marts udtager sin første landsholdstrup er der stor chance for, at Nicklas Bendtner vil være ét af navnene.

Men den kommende danske landstræner erkender, at den aktuelle situation for ham og Pierre Emile Højbjerg ikke er optimal.

Nicklas Bendtner har slet ikke været i Wolfsburg-truppen de seneste tre kampe, mens Pierre Emile Højbjerg ikke har fået spilletid siden 30. januar.

- Det er bekymrende, at Nicklas Bendtner og Pierre Emile Højbjerg ikke spiller på deres klubhold for tiden, fastslår Åge Hareide.

Han har endnu ikke talt med nogen landsholdsspillere udover anfører Daniel Agger, som han har haft en snak med.

Annonce:

Hareide har tidligere fremført et synspunkt om, at Nicklas Bendtner nødvendigvis ikke skal spille 90 minutter. Men han har samtidig påpeget, at han er vigtig for landsholdstruppen, fordi han har et fornemt scoringssnit.

- Jeg må i marts finde ud af, hvordan formen er for spillerne. Derfra må vi træffe vores beslutninger i forhold til spilletid i de to landskampe. Det er landskampe, som vi gerne vil vinde, forklarer Åge Hareide.

Han tyvstartede i jobbet i torsdags, hvor han så FC Midtjylland mod Manchester United.

Torsdag ser han Michael Krohn-Dehli og Sevilla mod Molde. Søndag ser ham både FCK – Esbjerg samt Brøndby og Hobro. Siden følger FCM – FCK, AaB – OB og endelig AGF mod FCK søndag den 6. marts, så han har et godt billede før den første landsholdstrup skal udtages.

TV: Her diskuteres der i studiet om Nicklas Bendtner bør forlade Wolfsburg. Den debat foregik, inden han røg helt ud i kulden

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: