Selvsikker Mor: Træneren elsker mig virkelig meget

Selvtilliden er stor hos Emre Mor, der rykket et par niveauer op med skiftet fra FC Nordsjælland til Dortmund

Emre Mor tror på masser af succes på Sigdal Iduna Park. (Foto: Borussia Dortmund)
Emre Mor tror på masser af succes på Sigdal Iduna Park. (Foto: Borussia Dortmund)

Først blev han tabt for dansk landsholdsfodbold, da han valgte at stille op for Tyrkiet til EM, og tirsdag blev Emre Mor også tabt for Superligaen, da han blev solgt fra FCN til den tyske storklub Borussia Dortmund.

Noget af et højdespring i fodboldens verden, men stortalentet sætter ikke sit lys under en skæppe, og regner med, at der venter ham masser af spilletid, når han efter EM-slutrunden skal tørne ud for Dortmund i Bundesligaen.

Se også: Mors dag: FCN-komet kan blive Superligaens dyreste

Tirsdag blev den 18-årige dribler solgt fra FC Nordsjælland til den tyske storklub.

- Der er så mange grunde til, at det her er det bedste skridt for mig. Jeg tror, jeg vil spille en masse, forhåbentlig. Træneren elsker mig virkelig meget.

- Mit mål er at spille så mange kampe som mulig, for jeg er stadig ung. Og så er mit mål, at vi skal vinde så mange kampe som muligt, siger Emre Mor i et videointerview på Dortmunds hjemmeside.

Han glæder sig til at spille på Signal Iduna Park, der ifølge Talksport har det højeste tilskuergennemsnit i europæisk fodbold.

- Jeg tror ikke, der er nogen, som ville have sagt nej til Dortmund.

- Jeg ved, at Dortmund er en stor klub, og jeg ved, det er en klub, som vil vinde alle kampe. Fansene er fantastiske, der er 80.000 fans til alle kampe, og jeg ser frem til at spille foran dem på stadion, siger Emre Mor.

Han nåede blot at spille 13 superligakampe for FC Nordsjælland, inden han blev solgt til Dortmund. I disse dage forbereder han sig til EM, hvor han er udtaget i den tyrkiske trup. 22 gange har Emre Mor spillet på de danske ungdomslandshold.

Du kan se hele video-interviewet her

Emre Mor i den ikoniske Dortmund-trøje (Foto: Borussia Dortmund) FC Nordsjælland - 7. jun. 2016 - kl. 15:39 Forlader FC Nordsjælland: Emre Mor i kæmpe skifte

Se også: Storklub lægger 30 millioner for FCNs supertalent

Se også: Officielt: Dortmund betaler 60 mio for Barca-spiller

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere