Skræk-besked til dansk stjerne

Robert Skov har pådraget sig en alvorlig skade i låret, og der venter ham formentlig flere måneders pause, oplyser Hoffenheim

Skov og Hoffenheim tabte i weekenden 0-2 i Bochum - Se højdepunkterne her
Følg Tysk fodbold

Han havde netop kæmpet sig tilbage i det gode selskab. Ja, Robert Skov var sågar brandvarm i Bundesligaen.

Men på værst tænkelige facon er den skudstærke dansker igen gledet ud i kulden i sin tyske klub Hoffenheim.

En slemt uheld har sendt kantspilleren ude af spil, og der venter formentlig flere måneder på sidelinjen, før han igen kan gøre sig forhåbninger om at komme i aktion. Det skriver Hoffenheim på sin hjemmeside.

- Robert Skov er sandsynligvis ude i flere måneder. Den 25-årige kantspiller pådrog sig en alvorlig lårskade i lørdagens kamp mod Bochum, viser grundige medicinske undersøgelser, skriver Hoffenheim på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Robert Skov havde netop kæmpet sig tilbage i varmen hos Hoffenheim, men nu venter kolde måneder på sidelinjen som følge af en lårskade. Foto: Uwe Anspach/Ritzau Scanpix
Robert Skov havde netop kæmpet sig tilbage i varmen hos Hoffenheim, men nu venter kolde måneder på sidelinjen som følge af en lårskade. Foto: Uwe Anspach/Ritzau Scanpix

Den tidligere Superliga-topscorer var også skadet i forbindelse med optakten til denne sæson, hvorfor han først i september fik sine første minutter i Bundesligaen.

Herefter fulgte en rolle som indskifter, mens efteråret skred frem, og Skov måtte helt hen til slutningen af oktober, før han blev belønnet med sin første plads i startopstillingen.

Det blev en stor succes, og danskeren strålede i hjemmekampen mod Hertha, hvor hans præstation i sejren på 2-0 var så imponerende, at han kom på rundens holds hos det tyske fodboldmagagsin Kicker.

Opblomstringen skulle imidlertid vise sig at være en kort fornøjelse, for allerede den følgende weekend gik det altså galt.

Den triste dom har medført, at Skov glider ud af landsholdstruppen, der aktuelt gør sig klar til de to sidste kampe i VM-kvalifikationen. Fredag venter Færøerne, hvorefter kampagnen afsluttes i Skotland tre dage senere.

Som erstatning for Robert Skov udtog Kasper Hjulmand søndag Rubin Kazan-spilleren Anders Dreyer.

Mandag førte en positiv coronatest til yderligere ændringer i truppen. Læs mere om det her.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby