Skrækkeligt mareridt: Sexmisbrugt på vej hjem fra Bundesliga-kamp

En 19-årig pige oplevede et grusomt mareridt, da hun sammen med en række Mönchengladbach-fans var på vej hjem med tog efter lørdagens nederlag til Bayern München

En tysk fan tiltvang sig sex med en 19-årige i fan-tog på vej hjem fra München. Foto: All Over Press
En tysk fan tiltvang sig sex med en 19-årige i fan-tog på vej hjem fra München. Foto: All Over Press

Bayern München er allerede mestre, selvom der før weekendens Bundesliga-runde manglede fem kampe.

Det har dog ikke fået det sydtyske hold til at tage foden af speederen, og lørdag udspillede de Jannik Vestergaard og Mönchengladbach, der blev splittet ad og sendt hjem med et 5-1 nederlag i baggagen.

Det var dog uden for banen, at det værste mareridt indfandt sig. Da flere af Gladbach-tilhængerne skulle rejse hjem på en togtur, der var privat arrangeret, blev en 19-årige pige udsat for et seksuelt overgreb. Det oplyser det tyske politi ifølge Kicker.

En mand fik skubbet hende ind på et toilet og låst døren. Efterfølgende ringede den unge pige til sine forældre, der informerede politiet.

Politiet nåede derefter at stoppe toget ved den vesttyske by Flörsheim, hvor de tog sig af den forurettede og kørte hende på hospitalet efter en afhøring.

Toget fik lov at køre videre, mens en række politibetjente blev om bord og tjekkede de omkring 750 passagerers ID, ligesom de ledte efter beviser.

Lod gerningsmanden gå
Selvom gerningsmanden var om bord på toget, blev han ikke anholdt, da politiet først identificerede ham den efterfølgende dag, hvor der dukkede et billede op af ham i selskab med pigen om bord på toget.

Siden har den 30-årige gerningsmand selv meldt sig politiet i løbet af mandagen, skriver Bild.

Gladbach har fra officiel side efterfølgende taget afstand fra episoden, og klubbens direktør, Stephan Schippers, håber, at den skyldige kommer til at stå til ansvar for sine handlinger.

- Vi håber, at gerningsmanden vil blive fundet og dømt. Det er ærgerligt, at klubben skal sættes i bås med sådan en handling, og hvis vi som klub på nogen måde kan hjælpe med at opklare forbrydelsen, står vi naturligvis til rådighed, siger han.

Se også: Pelé forventer brasiliansk VM-succes med fit Neymar

 

Se også: FCK-stjerne tog på pub efter nederlag: Undskyldte til tilhængerne

Se også: Speedway-kongen Ivan Mauger er død - 78 år gammel

 

Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen