Slår 21 år gammel bisse-rekord

Klaus Gjasula indkasserede lørdag sin 17. advarsel i denne sæson. Dermed slår han 21 år gammel rekord

Klaus Gjasula skulle kun bruge 27 kampe på at hente 17 gule kort i den tyske Bundesliga. Foto: Hannibal Hanschke/Reuters
Klaus Gjasula skulle kun bruge 27 kampe på at hente 17 gule kort i den tyske Bundesliga. Foto: Hannibal Hanschke/Reuters
Følg Fodbold

2. division er tilbage, og som specielt tilbud kan du nu se slutspillet gratis. Følg dit hjerte, følg din klub og få adgang her.

Er du allerede PLUS-kunde, ser du kampene her

Nogen specielt bemærkelsesværdig karriere har han ikke haft, men alligevel kan Paderborn-spilleren Klaus Gjasula nu prale af at være rekordholder i tysk fodbolds bedste række.

Den albanskfødte midtbanemand indkasserede i lørdagens møde med Werder Bremen sin 17. advarsel i 27 kampe i denne sæson. Så mange gule kort har ingen tidligere fået i en sæson i Bundesligaen.

30-årige Gjasula fik sin rekordadvarsel efter 32 minutter af bundopgøret, da han nedlagde Werder Bremens Joshua Sargent. Det var hans femte gule kort i lige så mange kampe efter coronapausen.

Med sin 'bedrift' har Gjasula slået den 21 år gamle rekord, som blev sat i sæsonen 1998/99 af den daværende Duisburg-stopper Tomasz Hajto.

Hajto fik efterfølgende nogle vellykkede sæsoner i storklubben Schalke 04, hvor han sammen med blandt andre Ebbe Sand var sekunder fra at vinde det tyske mesterskab i 2001.

Gjasulas karriere har derimod stort set udelukkende foregået i tysk fodbolds lavere rækker.

Denne sæson er hans første i den bedste række, og det kan meget vel blive den sidste i denne ombæring. Paderborn er på en klar sidsteplads og er stort set sikker på at rykke ud af Bundesligaen.

Få hele historien om, hvorfor Lars Olsen røg ud i kulden i Esbjerg

Haaland redder Dortmund

Kæmpe koks kostede dyrt

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Det nye parti er et personligt projekt for Inger Støjberg

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind