Slår 21 år gammel bisse-rekord

Klaus Gjasula indkasserede lørdag sin 17. advarsel i denne sæson. Dermed slår han 21 år gammel rekord

Klaus Gjasula skulle kun bruge 27 kampe på at hente 17 gule kort i den tyske Bundesliga. Foto: Hannibal Hanschke/Reuters
Klaus Gjasula skulle kun bruge 27 kampe på at hente 17 gule kort i den tyske Bundesliga. Foto: Hannibal Hanschke/Reuters

2. division er tilbage, og som specielt tilbud kan du nu se slutspillet gratis. Følg dit hjerte, følg din klub og få adgang her.

Er du allerede PLUS-kunde, ser du kampene her

Nogen specielt bemærkelsesværdig karriere har han ikke haft, men alligevel kan Paderborn-spilleren Klaus Gjasula nu prale af at være rekordholder i tysk fodbolds bedste række.

Den albanskfødte midtbanemand indkasserede i lørdagens møde med Werder Bremen sin 17. advarsel i 27 kampe i denne sæson. Så mange gule kort har ingen tidligere fået i en sæson i Bundesligaen.

30-årige Gjasula fik sin rekordadvarsel efter 32 minutter af bundopgøret, da han nedlagde Werder Bremens Joshua Sargent. Det var hans femte gule kort i lige så mange kampe efter coronapausen.

Med sin 'bedrift' har Gjasula slået den 21 år gamle rekord, som blev sat i sæsonen 1998/99 af den daværende Duisburg-stopper Tomasz Hajto.

Hajto fik efterfølgende nogle vellykkede sæsoner i storklubben Schalke 04, hvor han sammen med blandt andre Ebbe Sand var sekunder fra at vinde det tyske mesterskab i 2001.

Gjasulas karriere har derimod stort set udelukkende foregået i tysk fodbolds lavere rækker.

Denne sæson er hans første i den bedste række, og det kan meget vel blive den sidste i denne ombæring. Paderborn er på en klar sidsteplads og er stort set sikker på at rykke ud af Bundesligaen.

Få hele historien om, hvorfor Lars Olsen røg ud i kulden i Esbjerg

Haaland redder Dortmund

Kæmpe koks kostede dyrt