SLUT: Bendtner scorede i Wolfsburg-sejr

Den danske angriber har skubbet topscorer Bas Dost ud på bænken til topopgøret mod Bayer Leverkusen lørdag aften. Følg kampen LIVE her

Nicklas Bendtner har ikke kunnet prale med mange minutter på banen for sin tyske klub Wolfsburg.

Faktisk har den danske angriber ikke fået ét eneste minut på grønsværen for 'Die Wölfe' i de seneste fire kampe.

Den 27-årige angriber var slet ikke udtaget til truppen i tre af opgørene, og i den seneste kamp mod Bayern München i pokalturneringen sad han på bænken i alle 90 minutter.

Se også: Håb for landsholdet: Godt Bendtner-nyt før Sverige-brag

Bendtner blev kun udtaget til opgøret, da angrebsrivalen Max Kruse måtte melde afbud med en muskelskade.

Men den kedelige statistik bliver med sikkerhed brudt i aften, når Wolfsburg tørner sammen med Bayer Leverkusen i en topkamp i Bundesligaen.

Bendtner er nemlig noget overraskende i startopstillingen for de grøn-blusede, mens topscorer Bas Dost er henvist til bænken.

Danskeren var senest i Wolfsburgs startopstilling, da han den 19. september spillede de første 70 minutter i 2-0-sejren hjemme over Hertha Berlin.

Derudover har træner Dieter Hecking også valgt at se bort fra Julian Draxler, Dante og Josuha Guilavogui, som også plejer at være faste startere.

Wolfsburg blev udspillet i pokalkampen mod Bayern tirsdag i 1-3-nederlaget, hvor Andre Schürrle stod bag Wolfsburgs trøstemål i anden halvleg.

Kampen mod Bayer Leverkusen sparkes i gang klokken 18.30.

33 kommentarer
Vis kommentarer