Slut! Wolfsburg river Bendtners kontrakt over

Wolfsburg har revet Nicklas Bendtners kontrakt over. Nu er den danske angriber fritstillet - både økonomisk og fodboldmæssigt

Hør om sagen her

Efter at have været ude af holdet gennem flere måneder er Nicklas Bendtner nu helt fri af den tyske fodboldklub VfL Wolfsburg.

Bundesligaklubben oplyser på sin hjemmeside, at kontrakten med danskeren, der egentlig stod til at udløbe i sommeren 2017, er blevet ophævet

Ekstra Bladet kunne tidligt mandag morgen afsløre, at danskeren i denne uge ville få styr på sin fodboldfremtid.  Den beslutning blev altså taget allerede mandag eftermiddag.

Nicklas Bendtner har med stor sandsynlighed spillet sin sidste kamp for Wolfsburg. I nærmeste fremtid måske allerede i denne uge kommer en aftale på plads. (Foto: Alloverpress) Tysk fodbold Bendtner bryder med Wolfsburg: Scorer kassen

31. marts blev Bendtner fritstillet fra træning og kamp i Wolfsburg efter utilfredshed fra den tyske klubs side. Siden da har angriberen trænet for sig selv, og sideløbende har Bundesliga-klubben og Bendtners repræsentanter forsøgt at forhandle sig frem til en økonomisk kompensation, så den danske landsholdsspiller kunne blive helt fri af Wolfsburg.

Tyske pressekilder taler om en kompensation i omegnen 12-15 mio.kr. til danskeren, der altså blive belønnet økonomisk på trods af, at han ikke evnede at tilpasse sig reglerne i den tyske klub.

- Både Nicklas og vi havde høje forventninger til hans ophold i Wolfsburg, men efter to år må vi erkende, at forventningerne aldrig er indfriet fra hans eller vores side. Derfor giver et fortsat samarbejde ikke mening for nogen af os.

- Der er gensidig enighed om, at det er den bedste løsning for begge parter at stoppe samarbejdet. Vi ønsker Nicklas det bedste fremover i karrieren, siger Wolfsburgs sportschef, Klaus Allofs.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

93 kommentarer
Vis kommentarer