Annonce:
Annonce:

Smider sejren på gulvet efter Ingvartsen-træffer

Marcus Ingvartsens scoring til 1-0 var ikke nok for Mainz, som endte med at tabe til Union Berlin

Annonce:
Følg Fodbold

Langt ind i kampen så det ud til, at Bundesliga-klubben Mainz søndag skulle have en dansk matchvinder i opgøret mod Union Berlin.

Marcus Ingvartsen scorede således et flot mål efter knap 40 minutter, men Union Berlin, der havde Frederik Rønnow på bænken, vendte det hele på hovedet efter pausen og vandt 2-1.

Marcus Ingvartsen kom til Mainz i slutningen af sommerens transfervindue og fik dermed sin landsmand Bo Svensson som træner.

Søndag havde Bo Svensson for første gang valgt den tidligere FC Nordsjælland-angriber til startopstillingen, og Ingvartsen kvitterede altså for tilliden med en fuldtræffer.

Mainz vandt bolden midt på banen og slog kontra. Karim Onisiwo fik bolden i venstre side af banen og sendte den hårdt ind i udkanten af feltet, hvor Marcus Ingvartsen sparkede på første berøring og sendte den i mål via stolpen.

Der var dog ingen grund til stor jubel i Mainz-lejren.

Marcus Ingvartsen (th.) udplacerede Union Berlins keeper i søndagens kamp, men det var ikke nok til Mainz-sejr. Foto: Torsten Silz/Ritzau Scanpix
Marcus Ingvartsen (th.) udplacerede Union Berlins keeper i søndagens kamp, men det var ikke nok til Mainz-sejr. Foto: Torsten Silz/Ritzau Scanpix
 

Klubbens tidligere lejespiller Taiwo Awoniyi var nemlig rigtig ond ved sine forhenværende holdkammerater i anden halvleg. På fire minutter scorede han to flotte kasser.

Først fik han efter 69 minutter en dyb stikning og brugte sin store fysik til at holde sin oppasser væk, inden han resolut scorede til 1-1.

Det andet mål mindede en smule om det første. Awoniyi fik bolden uden for feltet, trak en smule til højre og bankede bolden fladt i mål til 2-1.

Sejren bringer Union Berlin op på syvendepladsen i Bundesligaen. Mainz er på niendepladsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: