Sort uheld efter opvisning

Den danske RB Leipzig-angriber Yussuf Poulsen pådrog sig en skade under søndagens ydmygelse af Mainz og er nu ude på ubestemt tid

Yussuf Poulsen rundede søndag 250 kampe for RB Leipzig. Foto: JAN WOITAS/Ritzau Scanpix
Yussuf Poulsen rundede søndag 250 kampe for RB Leipzig. Foto: JAN WOITAS/Ritzau Scanpix

Det gik lige så godt for Yussuf Poulsen.

Danskeren var kommet godt i gang i RB Leipzig efter coronapausen med to mål og to assister i de første to kampe, hvor han sågar også bar anførerbindet.

Men nu er der kommet malurt i bægeret for angriberen. Poulsen pådrog sig således en ankelskade i søndagens kamp mod Mainz og er ude på ubestemt tid.

Det skriver RB Leipzig på sin twitterprofil mandag aften.

- Yussuf Poulsen blev ramt af en ledbåndsskade i sin højre ankel i gårsdagens kamp og vil være ude i den kommende tid, lyder det.

Søndag var ellers lidt af en festdag for Yussuf Poulsen. Ud over mål og assister i storsejren over Mainz kunne han således fejre 250-kampjubilæum som den første spiller i klubbens ganske vist forholdsvis korte levetid.

Poulsen kom til RB Leipzig fra Lyngby i 2013 og har været med på det meste af klubbens rejse fra de lavere rækker til Bundesligaen.

RB Leipzig ligger i øjeblikket på tredjepladsen i Bundesligaen med syv point op til førerholdet Bayern München.

Larry Bird, Scottie Pippen og Michael Jordan medvirker i større eller mindre grad i The Last Dance. Clyde Drexler, der her ses yderst til højre, er der dog ikke blevet plads til. De fire stjerner ses her efter at have vundet OL-guld i USA i 1992. Foto: Ray Stubblebine/Reuters/Ritzau Scanpix Sport og Spil Gyldne episoder udeladt i Netflix-hit

1 af 2 Yussuf Poulsen rundede søndag 250 kampe for RB Leipzig. (Arkivfoto) Foto: Kai Pfaffenbach/Ritzau Scanpix
2 af 2 Yussuf Poulsen rundede søndag 250 kampe for RB Leipzig. Foto: JAN WOITAS/Ritzau Scanpix
7 kommentarer
Vis kommentarer