Sparkede modstander: Bundesliga-stjerne får kæmpe straf

Det tyske fodboldforbund straffer Klaas Jan Huntelaar hårdt, efter hollænderen sparkede en modstander ned i weekendens Bundesliga-runde

Dumt Huntelaar: Angriberen kan misse seks kampe for Schalke efter dette spark. (SNTV)

Schalke 04 fik en rigtig god start på forårssæsonen lørdag eftermiddag, da de konge-blå besejrede Hannover uden skadede Leon Andreasen med 1-0 på mål af Marco Höger.

Sejren havde dog en bitter eftersmag, da holdets store stjerne Klass Jan Huntelaar efter en times spil fik en tidlig badebillet af kampens dommer.

Kendelsen var da også helt på sin plads.

Hannovers defensive midtbanespiller Manuel Schmiedebach modtog bolden fra sin egen målmand lige uden for feltet og forsatte sin fremdrift mod midterlinjen.

Schalke kan ånde letet op - angrebsstjernen Huntelaar forlænger. (Foto: AP) Tysk fodbold Glem det PL-klubber: Schalke-stjerne forlænger

Men det løb stoppede Huntelaar hurtigt, da han helt umotiveret sparkede Schmiedebach ned bagfra - og helt korrekt modtog et rødt kort.

Og nu straffer det tyske disciplinær-udvalg Huntelaar yderligere.

Udvalget har bestemt, at det røde kort skal give hele seks dages karantæne!

En noget hård dom, som Schalke med det samme har udtalt, at de vil appellere.

Hovedpersonen selv siger, at han ikke havde intentioner om at skade sin modstander - men kan også godt forstå dommeren.

Det var tæt på ydmygende, da Bayern München indledte forårssæsonen mod Wolfsburg. 4-1 tabte det tyske storhold - Pep Guardiola ser da heller ikke helt tilfreds ud. Foto: AP Sport og Spil Spilforslag: Bayern skal rejse sig efter choknederlag

- Jeg ville stoppe et kontra-angreb, og det så voldsomt ud, da vi begge var i fart. I situationen følte jeg ikke, at bolden var langt væk - og derfor så det slemt ud. Men jeg forstår udvisningen til dels, efter at have set gengivelserne af det bagefter, sagde Huntelaar efter kampen.

- Jeg diskuterede en del med dommeren efter kendelsen, da jeg i det øjeblik syntes, at det var hårdt dømt. Jeg er slet ikke en beskidt spiller - jeg har i hele min Bundesliga-tid kun fået én udvisning, og det var efter to gule kort.

Hvis klubben ikke lykkes med appellen, vil Huntelaar først være på banen igen i Bundesligaen midt i marts og gå glip af kamp mod Borussia Monchengladbach, Eintracht Frankfurt, Werder Bremen, Borussia Dortmund og Hoffenheim.

Huntelaar er dog helt sikker på at misse aftenens kamp mod ligaens duksedrenge fra Bayern München.

0 kommentarer
Vis kommentarer