Spillerkoner afslører nøgenfotos

To spillerkoner til tysk og schweizisk landsholdsspiller fortæller i ny spillerkone-podcast om nærgående kvinder, der vil have deres mænd

Zuber scorede mod Brasilien ved VM i sommer - nu fortæller hans kone løs om livet som spillerkone. Foto: MARKO DJURICA/Ritzau Scanpix
Zuber scorede mod Brasilien ved VM i sommer - nu fortæller hans kone løs om livet som spillerkone. Foto: MARKO DJURICA/Ritzau Scanpix

Den ene har 12 landskampe for Tyskland og blev U21-europamester sammen med navne som Manuel Neuer, Mats Hummels, Sami Khedira og Mesut Özil i 2009 og vandt også VM-bronze året efter. Den anden er aktuel landsholdsspiller for Schweiz, scorede mod Brasilien ved VM i sommer og spillede hele 3-3-kampen mod Danmark i marts.

Fælles for 32-årige Dennis Aogo og 27-årige Steven Zuber er, at de spiller for den tyske storklub VfB Stuttgart. Og nu har de også det til fælles, at deres koner sammen har startet en podcast op, hvor de fortæller om det at være sammen med en fodboldspiller.

30-årige Ina Aogo og 26-årige Mirjana Zuber har netop haft premiere på første afsnit af 'Spielerfrauen on air', som podcasten hedder.

Og der kommer slibrige detaljer på bordet fra starten, som fortæller, hvordan det kan være at være professionel fodboldspiller.

- Engang i 2014 var der en, der sendte ham nøgenbilleder. Det så jeg, og så skrev jeg til hende: 'Ved du godt, at jeg faktisk kunne lave en Insta-story nu. Ville du synes om det? Jeg kunne faktisk gøre alt med de billeder og så tagge hendes navn..., fortæller Mirjana Zuber ifølge Bild i podcasten.

- Steven og jeg måtte grine, da hun stod foran kameraet og rystede røven. Det skete så igen og igen, og hun var nøgen, helt nøgen, lyder det fra Steven Zubers kone.

Artiklen fortsætter under billederne

 

Paige Spiranac har former, der kan slå de fleste omkuld. Foto: Martin Dokoupil / AP Sport og Spil Golf-baben over dem alle: Brysterne kan være i vejen

Også Dennis Aogos kone har oplevet unge kvinder, der vil have hendes mand.

- Der var en situation, da jeg var gravid, hvor vi var på ferie på Ibiza og var ved poolen.

- Jeg håber, at personen hører det nu. Hun havde skrevet en sms til ham, og situationen var næsten eskaleret. Jeg fandt det totalt over grænsen, og hun vidste også, at jeg var gravid, forklarer Ina Aogo.

Dengang skrev hun selv tilbage til den unge dame og satte tingene på plads.

- Sorry, han er sammen med sin kone. Bitch!, skrev jeg, forklarer fru Aogo i podcasten.

Selv lærte hun den tyske landsholdsspiller at kende via et besøg hos kendisfrisøren Udo Walz.

- Så skrev jeg til ham via Instagram og efter to minutter havde han allerede svaret, forklarer fru Aogo om dengang i 2014, hvor Dennis Aogo spillede for Schalke og hun ikke anede, hvem han var.

Artiklen fortsætter under billederne

Vis dette opslag på Instagram

Happy #valentinstag my @dennisaogo

Et opslag delt af (@inaaogo) den

Aogo vinder VM-bronze i 2010. Foto: Marcos Brindicci/Ritzau Scanpix
Aogo vinder VM-bronze i 2010. Foto: Marcos Brindicci/Ritzau Scanpix

Aogo i kamp med Gareth Bale i Champions League 2015. Foto: INA FASSBENDER/Ritzau Scanpix
Aogo i kamp med Gareth Bale i Champions League 2015. Foto: INA FASSBENDER/Ritzau Scanpix

Vis dette opslag på Instagram

Hi from Stuttgart #olézubervfb

Et opslag delt af Mirjana Mira Zuber (@mirjanazuber) den

Sådan så det ud, da Zuber scorede mod Brasilien ved VM. Foto: MARKO DJURICA/Ritzau Scanpix
Sådan så det ud, da Zuber scorede mod Brasilien ved VM. Foto: MARKO DJURICA/Ritzau Scanpix

Se også: Stjernen utro mod gravid kæreste: - Undskyld

Foto: Splash Sport og Spil Agent-konen spiller hasard med hans karriere

Ifølge de to spillerkoner, så er deres liv meget bedre end i eventyrene, og det kan man høre mere om i deres podcasts, der ikke kun indeholder slibrige detaljer om deres mænd.

- Vi taler også om Gud og verden og om livet ved siden af en fodboldspiller. Der er så meget at fortælle. Vi er meget glade for de første reaktioner, siger Mirjana Zuber ifølge Tag24.

Hun mødte selv sin nuværende mand allerede som 15-årig.

- Min første ven, så lad os prøve det, tænkte teenageren Mira dengang og fortæller, at Steven Zuber allerede dengang ville være professionel fodboldspiller, så der ikke var noget at svare, når hendes mor ville høre, hvad de så skulle leve af derefter.

Dennis Aogo, Steven Zuber og de øvrige Stuttgart-spillere sluttede tredjesidst i Bundesligaen og spiller afgørende playoff-kamp mandag aften ude mod Union Berlin om at forblive i Bundesligaen.

Skulle det ende med nedrykning, kan Steven Zuber heldigvis glæde sig over, at han er på kontrakt i Hoffenheim og kun er udlejet til Stuttgart. Tidligere har han spillet i schweiziske Grasshoppers og russiske CSKA Moskva, mens Dennis Aogo udover Schalke har fortid i Hamburger SV og Freiburg foruden de mange landskampe på alle niveauer.

Også i Danmark findes der en podcast udgivet af en spillerkone. Her taler Brøndby-spilleren Kasper Fiskers kone Stephanie Fisker i 'Anden til venstre' med kvinder og mænd, der er gift med en kendt.

Se også: Spillerne stirrer vildt: Her er verdens mest sexede linjedommer

Se også: Smider alt tøjet: Er han verdens vildeste fodboldboss?

Mikkeline Kierkgaard kommenterer i februar vinter-OL for Discovery, men ellers har den tidligere skøjteprinsesse foretaget et skifte langt væk fra isen og rampelyset. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Husker du Danmarks skøjteprinsesse? Her er Mikkeline i dag

15 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere