Stædig Bendtner til fans: Vi ses efter sommerferien!

Trods manglende spilletid regner Nicklas Bendtner med at se Wolfsburgs fans igen efter sommerferien

Det var en spydig og knap så meddelsom Bendtner, der mødte pressen i Helsingør.
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Tysk fodbold

Trods visse kvababbelser i Wolfsburg - hvor der har været både begrænset med spilletid og gnidninger med den sportslige ledelse - er Nicklas Bendtner tilsyneladende fast besluttet på at blive i klubben og stille sig i kø til den kommende sæsons Champions League-kampe.

Efter Wolfsburgs pokaltriumf med 3-1-sejr over Dortmund i finalen, hvor Bendtner sad på bænken, skriver den 27-årige angriber således på sin Instagram-profil, at han regner med at se fansene igen efter sommerferien:

- Pokalvinder. Fansene var fantastiske under finalen og gennem hele sæsonen. Det var fedt at møde jer alle i dag. Havde en rigtig god dag. Respekt. Vi ses efter ferien, lyder det fra angriberen, der også er blevet foreviget med den pokal, som Wolfsburg vandt.

Som det efterhånden er sædvane, har fansene under de to billeder mestendels bare svaret et messende 'Lord', 'Lord', 'Lord' i en lind strøm deruadaf.

Det er den tredje sæson i træk, at Bendtner er med til at vinde en pokal, uden dog at have voldsomt stor indflydelse på det, der sker på banen. I 2013 var det FA Cuppen med Arsenal og i 2014 var det den italienske Serie A med Juventus.

Ifølge Ekstra Bladet pressekilder i Tyskland er det dog yderst tvivlsomt, om Wolfsburg er interesseret i at beholde den løntunge dansker, efter at man har sikret sig Max Kruse fra Borussia Mönchengladbach for 100 millioner.

Nicklas Bendtner har kontrakt med Wolfsburg i endnu to år.

Nu starter pokerspillet om Bendtners fremtid

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+