Stjerne-ballade: Føler sig mobbet af klubben - nu må han ikke træne med holdet

Fodboldspilleren Max Meyer har spillet sin sidste kamp i Schalke 04. Samtidig er han blevet suspenderet fra holdets træning i to uger. Det sker efter et angreb på klubbens ledelse

Den tyske fodboldspiller Max Meyer skal til at kigge efter en ny klub nu. Foto: All Over Press
Den tyske fodboldspiller Max Meyer skal til at kigge efter en ny klub nu. Foto: All Over Press

Efter sæsonen skilles den tyske Bundesliga-stjerne Max Meyer og Schalke 04.

Det fortæller den 22-årige fodboldspiller Max Meyer i et interview med den tyske avis Bild.

Max Meyer og Schalke 04 skilles som bitre fjender efter en ordkrig mellem parterne, der tirsdag kulminerede, da klubben besluttede at suspendere Max Meyer fra holdets træning i de kommende to uger.

Baggrunden for krigen mellem Max Meyer og Schalke 04 bunder i Meyers kontrakt, der udløber til sommer.

Forrige uge blev det bekræftet, at den 22-årige fodboldspiller ikke forlænger kontrakten.

Det resulterede i beskyldninger fra klubbens ledelse om, at Meyer blot motiveres af penge og derfor skifter klub. 

Ord mod ord
Max Meyer har herefter kritiseret klubben og sportsdirektør Christian Heidel for at behandle ham uretfærdigt og fryse ham ude.

Det skulle klubbens ledelse ifølge Max Meyer have gjort, fordi han har besluttet sig for ikke at forlænge sin kontrakt med dem.

Schalke 04 er dog langt fra enige i Max Meyers anklager. Christian Hedidel mener, at Meyer har handlet på en forkert måde, og derfor bliver han nu suspenderet fra holdets træning i to uger.

- Vi kan ikke tolerere sådan en procedure og sådan nogle udtalelser. Det er forkerte påstande, men det, der irriterer os mest, er, at det er nedladende påstande, som vi afviser på det kraftigste. Schalke 04 har altid optrådt korrekt over for Max Meyer, siger sportsdirektøren ifølge klubbens hjemmeside.

Alexander Sørloth og kæresten Lena Selnes bor i en lejlighed lige ved Themsen. Foro: Nina E. Rangoy/VG. Sport og Spil Forlod Superligaen for rekordbeløb: Her er Sørloth og kærestens nye luksusliv

Klubbens holdtræner, Domenico Tedesco, er også skuffet over Max Meyers angreb mod klubben.

- Mit indtryk var i lang tid, at Max følte sig hjemme her. Det var det, han udtrykte til træningspersonalet. Jeg er skuffet over hans personlige angreb og kan ikke fuldt ud forstå det, da det simpelthen ikke giver mening, siger holdtræneren Domenico Tedesco, ifølge klubbens hjemmeside.

Meyer har altså spillet sin sidste kamp i Schalke 04, som han ellers har spillet for siden sin ungdomstid. Max Meyer har spillet en central rolle for Schalke 04, men nu skal den 22-årige fodboldspiller, der ellers har en meget lovende fremtid, til at lede efter en ny klub.

På eget græs var Schalke 04 for stor en mundfuld for Hannover 96. (Foto: AP) Tysk fodbold Schalke vandt tysk danskerduel

19 kommentarer
Vis kommentarer