Stjernen sat på plads efter ekstremt vredesudbrud

Franck Ribéry må til lommerne efter sine voldsomme udfald på de sociale medier

En bøde. En stor én af slagsen.

Det er prisen for at svine snart sagt alle til på de sociale medier, som Franck Ribéry gjorde lørdag.

FC Bayern München, der siden sommeren 2007 har været hans arbejdsgiver, meddeler søndag formiddag, at man ikke gider finde sig i den slags.

Sportsdirektør og tidligere Champions League-vinder med klubben, Hasan Salihamidzic, tog sig en alvorstung snak med franskmanden under træningslejren i Qatar, fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Han gjorde brug af ord og formuleringer, som vi i Bayern München ikke accepterer, og som Franck som forbillede og spiller i FC Bayern ikke bør benytte sig af, siger Salihamidzic.

- Jeg talte i går i lang tid med Franck og meddelte ham, at han ville få en stor bøde. Den straf har han accepteret, siger sportsdirektøren uden at sætte tal på bødens størrelse.

Resultatet af et bristet kondom
Ribéry, der med jævne mellemrum er havnet i mediernes søgelys for andet end sit i øvrigt fremragende fodboldspil, blev svært kritiseret på diverse sociale medier, efter han havde indtaget en guldbelagt bøf på en profileret restaurant i Dubai, mens Bayerns førsteholdstrup residerede nærved i Qatar.

Som det sig hør og bør, havde han smækket et tv-klip af den opsigtsvækkende begivenhed på Twitter.

De voldsomme reaktioner, der hurtigt dukkede op, fik Ribéry til at gå amok.

'Lad os starte med de jaloux og de sure, der stensikkert er resultatet af et bristet kondom. Fuck jeres mødre, jeres bedstemødre og endda hele jeres stamtræ.'

'Jeg skylder jer intet, min succes skylder jeg først og fremmest til Gud, til mig selv, mine nærmeste og alle dem, der tror på mig. Til jer andre: I er bare sten i mine sko.'

Bom. Så vidste man ligesom, hvor han stod.

Nu ved vi også, hvor Bayern München står.

Tysk fodbold Skandale i Tyskland: Bayern-stjerne slog og skubbede tv-ekspert

Hasan Salihamidzic er tilfreds med sin træner - men ikke med medierne. Foto: AP Tysk fodbold Rasende Bayern-chefer på bizart pressemøde: - Respektløst og uhyrligt

Tysk fodbold Kæmpe sensation lurede: Bilsælger og skatterådgiver driller Bayern

56 kommentarer
Vis kommentarer