Superangriber har fået nok: Nu vil han væk fra storklubben

Robert Lewandowski ønsker luftforandringer, og han vil forsøge at komme væk fra Bayern München i sommerens transfervinduer, men den tyske storklub har andre planer

Foto: Matthias Schrader/AP.
Foto: Matthias Schrader/AP.

Så er den god nok.

Robert Lewandowski er blevet træt af at spille for Bayern München, og den polske landsholdsspiller er nu på udkig efter en ny klub. Det sker dog ikke i overensstemmelse med den tyske mesterklub.

Gennem flere omgange er Robert Lewandowski blevet rygtet væk fra Bayern München, men nu bekræfter angriberens agent, at polakken vil væk fra klubben.

- Robert føler, at han har brug for en forandring og en ny udfordring i sin karriere. De ansvarlige hos Bayern München ved besked, fortæller Pini Zahavi til Bild.

- Roberts motiver er ikke penge eller en bestemt klub, fordi næsten alle de bedste klubber vil gerne have verdens bedste angriber i truppen, siger agenten endvidere.

Samtidig mener Pini Zahavi også, at Uli Hoeness og Karl-Heinz Rummenigge, som er to af topcheferne hos Bayern München, bør have forståelse for Robert Lewandowskis situation. Den tyske klub har dog for nylig givet udtryk for, at Robert Lewandowski ikke er til salg.

- Alle i Bayern Münchens bestyrelse har selv haft en stor karriere. De skal forstå hans situation.

Robert Lewandowski, der har kontrakt med Bayern München frem til 2021, er blevet topscorer i Bundesligaen i tre ud af de seneste fem sæsoner.

Spansk fodbold Ny forside: Endnu en gigant melder sig i Eriksen-kapløb

Kevin Magnussen under søndagens Grand Prix i Monaco. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Gode nyheder til Kevin: Spritny Haas klar til Canada

Kim Mikkelsen i aktion på halgulvet, da han stadig passede jobbet som administrerende direktør. Den tjans har han givet videre til Janni Møller Thomsen
Foto: Stine Bidstrup Sport og Spil Mød den hemmelige millionær: Mister millioner i guldjagt

36 kommentarer
Vis kommentarer