Superligaens dyreste? Nu er han på vej mod ny klub

Emre Mor er på vej videre på en lejeaftale denne sommer, afslører hans rådgiver

Følg Tysk fodbold

7. juni - altså sidste onsdag - var det et år siden, at dansk-tyrkiske Emre Mor forlod FC Nordsjælland og Superligaen for at forsøge sig i den tyske storklub Borussia Dortmund.

Et år efter er Mor på vej videre. Det er godt nok blevet til 19 officielle kampe for de gulsorte med et enkelt mål og to assists til følge, men alligevel er Mor nok ikke i klubben efter sommerferien, hvor Ajax-træner Peter Bosz har taget over for Thomas Tuchel. Det afslører spillerens rådgiver Muzzi Özcan i tyrkiske TRT Spor.

- Peter Bosz ønskede Emre, da han var træner i Ajax, og i virkeligheden ønsker han, at Emre skal blive, men Bosz er ikke imod en lejeaftale. Han har derfor givet os tilladelse til at mødes med andre klubber, siger Özcan ifølge Bild.

Se Emre Mor være meget tæt på en flot langskudskasse mod Real Madrid i Champions League

I danske medier blev der sidste år talt om en salgspris fra FC Nordsjælland til Dortmund på alt mellem 37 og 90 millioner kroner, hvor sidstnævnte ville gøre ham til Superligaens dyreste spiller nogensinde.

Hos Bild vurderer de, at salgsprisen sidste sommer var 70 millioner kroner for den 19-årige offensivspiller med fortid i Lyngby og FC Nordsjælland. Han nåede 13 kampe og to mål i Superligaen for FC Nordsjælland, inden han blev solgt igen. Kort efter valgte han også at spille for det tyrkiske landshold ved EM-slutrunden frem for at repræsentere det danske, der ikke var kvalificeret.

Allerede tilbage i februar kunne mediet Fussball Transfers fortælle, at Emre Mor formentlig skulle videre denne sommer, og det skulle være på grund af hans attitude.

- Man kan stille spørgsmål ved, hvordan det går med Emre Mor i Dortmund. Ifølge Fussball Transfers kilder hos de tyske vicemestre er Emre Mors attitude og villighed til at integrere sig på holdet alt andet end tilfredsstillende.Danskeren med det tyrkiske pas står ikke til at blive solgt. Men forlydenderne går på, at han ender med at blive lejet ud, skrev mediet. Fussball Transfer.

Emre Mor har kontrakt med Borussia Dortmund frem til sommeren 2021. Så sent som i marts skrev det tyrkiske medie Fanatik, at den tyrkiske storklub Besiktas var interesseret i at hente dansk-tyrkeren til klubben.

Se flere flotte Emre Mor-aktioner her:

57852906.jpg 

Dortmund henter Mor-konkurrent i danskerklub

Var Superligaens mega-salg: Agent giver møgfald efter skarp kritik 

Danske stortalenter undrer sig: Vi hører aldrig fra DBU

Den danske EM-forbindelse: Fra Hodgson til Mor

Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT