Sviner Bendtner til: Han var kun interessant i tre dage

Nicklas Bendtner vil lynhurtigt være glemt i Wolfsburg og den tyske Bundesliga

Nicklas Bendtner var aldrig mere end en fodnote i Wolfsburg (Foto: All Over PRess)
Nicklas Bendtner var aldrig mere end en fodnote i Wolfsburg (Foto: All Over PRess)

Som dansker kan det være svært at vurdere, hvordan landets bedste angriber og mest profilerede fodboldspiller, Nicklas Bendtner omtales i udlandet.

Historierne om Nicklas Bendtner har især koncentreret sig om ”Lord Bendtner”-jokes, men hvor stort et fodspor har han egentlig sat i Wolfsburg, der for nyligt ophævede hans kontrakt?

- Man kan ikke tale om ”tiden efter Bendtner”. Han har slet ikke efterladt noget fodspor. Han var en middelmådig Bundesliga-spiller, og der var et stort spring fra hans præstationer og så til medieinteressen fra især Danmark, siger Andreas Pahlmann, som er sportsredaktør på den lokale avis Wolfsburger Allgemeine.

Nicklas Bendtner var aldrig mere end en fodnote i Wolfsburg (Foto: All Over PRess)
Nicklas Bendtner var aldrig mere end en fodnote i Wolfsburg (Foto: All Over PRess)
 

- Jeg har fået adskillige opkald fra danske kollegaer, som ville høre, hvordan han havde været til træning, om han kom for sent, hvilken bil han kørte i og så videre. Jeg vidste det ikke, og for at være helt ærlig var jeg også ligeglad. Han var slet ikke så vigtig. Han er en fodnote og har aldrig været mere, siger Pahlmann.

- Jeg ved godt, at han er et stort navn i Danmark og er rigtigt vigtig for det danske landshold. Og hvis tingene var gået bedre for ham i Wolfsburg, var I måske kommet med til EM. Det er også en del af historien, siger Pahlmann.

- Han var slet ikke noget specielt hernede. Selvfølgelig kiggede vi som med alle andre nye spillere på, hvad der var interessant ved ham. Og det var selvfølgelig alle ”Lord Bendtner”-vittighederne. Hans forhold til Julie Zangenberg var interessant. Det fik en del fokus i starten, men den mest interessante periode med Nicklas Bendtner var altså de to-tre første dage. Derefter var han ikke specielt interessant og fik ikke specielt meget opmærksomhed, lyder det fra tyskeren.

10 år med Nicklas Bendtner i tal og billeder

Nicklas Bendtner skal i maj træne med i FCK. Her ses han træne i klubben tilbage i 2007 (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Nær fremtid på plads: Bendtner vender hjem til FCK

Nicklas Bendtner blev fritstillet fra Wolfsburg i april og skal indtil videre træne med FC København i hele maj. (Foto: Lars Poulsen) FC København Ekspert glæder sig over Bendtner: Derfor giver FCK-aftale mening

Bendtner skal rejse sig efter sit brud med Wolfsburg. Men hvem kan bruge den skandaleramte dansker? Intl. fodbold Hvad nu Nicklas? Her er dine - få - muligheder

Hvad siger Superliga-folkene til Bendtner?

 

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

 

78 kommentarer
Vis kommentarer