Syg Uffe Bech var ude lørdag aften - men kæresten afviser

Den danske U21-profil er blevet suspenderet af sin klub, Hannover 96, fordi han blev set i bylivet lørdag aften efter at have meldt sig syg. Men spillerens kæreste siger, beskyldningerne er usande

Uffe Bech blev set ude på et sted lørdag aften, som er kendt i fodboldmiljøet i Hannover. Men spillerens kæreste afviser, af syge Bech var ude i nattelivet. (Foto: Lars Poulsen)
Uffe Bech blev set ude på et sted lørdag aften, som er kendt i fodboldmiljøet i Hannover. Men spillerens kæreste afviser, af syge Bech var ude i nattelivet. (Foto: Lars Poulsen)

Uffe Bech havde store forhåbninger til sit udlandsophold i tyske Hannover 96, efter han skiftede til Bundesliga-klubben i sommer fra FC Nordjælland.

Men indtil videre har eventyret syd for grænsen været alt andet end lykkeligt.

Den danske U21-profil har døjet med en skade i opstarten, og han har indtil videre kun fået 45 minutter på banen for sit hold. Og tirsdag morgen blev tilværelsen bestemt ikke nemmere for den 22-årige kantspiller.

Den tyske klub meddelte, at Bech var blevet suspenderet på førsteholdet, og han ville i de næste tre uger træne med U23-holdet som straf.

Se også: Uffe Bech suspenderet i Hannover 96

Hannover 96 oplyste ikke grunden til suspenderingen, men ifølge flere tyske medier blev Bech set i byen lørdag aften, selvom han havde meldt sig syg tidligere samme dag.

Disse oplysninger kan Ekstra Bladets tyske kilder bekræfte.

Uffe Bech havde fredag fået at vide, at han ikke var udtaget til lørdagens Dortmund-kamp. Han meldte sig herefter syg og var heller ikke til stede på stadion for at overvære opgøret, som det er kutyme for alle spillere på holdet.

Søndag var han også sygemeldt, men flere personer så ham i Hannover centrum lørdag aften.

Bech var ude om aftenen på et unavngivet sted, som er velkendt i fodboldmiljøet. Ifølge Ekstra Bladets kilder rørte danskeren dog ikke alkohol i løbet af aftenen.

Se også: Uffe Bech efter suspension: Jeg har lavet en fejl

Den 22-årige dansker mødte op til træning tirsdag formiddag, men blev hurtigt sent hjem af holdets træner Michael Frontzeck , der ikke billigede hans opførsel.

- Der er nogle ting, man ikke gør over for mig. Det sagde jeg til Uffe, og det sagde jeg også til resten af mandskabet. Jeg tror, alle har forstået budskabet, sagde Frontzeck ifølge Neue Presse.

På trods af at flere personer har bekræftet over for vores kilder, at Uffe Bech var ude lørdag aften, så afviser spillerens kæreste beskyldningerne på sin Instagram-profil.

- Denne mand har givet mig så meget, lært mig en masse og er min største inspiration til at gå efter mine mål. Han er det stærkeste og bedste menneske, jeg kender, og der er ingen, der har en viljestyrke, som ham.

- Jeg vidste allerede dengang, jeg mødte ham, at fodbolden kom i første række, og alle, der kender ham, ved også, at de beskyldninger, der er i omløb i øjeblikket omkring nattelivet, ikke er sande. Han har haft en masse modgang, men har formået at kæmpe sig tilbage hver gang, og der er ingen tvivl om, at han også denne gang kommer hurtigt tilbage.

- Han er min inspiration, min bedste ven og min største kærlighed. Elsker dig min skat!, skriver Sofie Lyng Møller på sin profil.

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra Uffe Bech.

18 kommentarer
Vis kommentarer