Tager afstand: Sikkerhedsvagter i slagsmål

VfB Stuttgart tager nu afstand fra de voldsomme sammenstød mellem fans og vagter i lørdagens opgør

Stuttgarts træner, Pellegrino Matarazzo, kunne glæde sig over præstationen på banen. Foto: David Inderlied/Ritzau Scanpix
Stuttgarts træner, Pellegrino Matarazzo, kunne glæde sig over præstationen på banen. Foto: David Inderlied/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Tysk fodbold

Stuttgart leverede lørdag et fremragende comeback i kampen mod Borussia Mönchengladbach, efter at de vendte 0-2 til 3-2.

Kampen blev dog overskygget af grimme scener på tilskuerpladserne, hvor en gruppe Gladbach-fans blev behandlet meget hårdhændet af Stuttgarts sikkerhedsvagter.

Videoer, der florerer på nettet, viser, at sikkerhedsvagterne på voldelig vis tvinger en gruppe fans ud af tribunen.

Ifølge Bild er der flere fans, der har pådraget sig voldsomme skader efter sammenstødet, og nu har Stuttgart været ude at tage afstand fra episoden på sin hjemmeside.

'VFB Stuttgart tager afstand fra den vold, der kan ses på forskellige videoer, der florerer på nettet. Begge klubber er i kontakt med hinanden og går materialet igennem sammen.'

En talsmand fra politiet i Stuttgart fortalte, at det var et kst med en kop, der satte gang i tumulten.

- Ifølge vores oplysninger var det en kop, der blev kastet på udebaneafsnittet, hvilket medførte, at sikkerhedsvagterne måtte tages i brug. Det er det eneste, vi ved lige nu, og vi undersøger sagen yderligere.

Den kedelige episode endte derfor med at løbe med opmærksomheden på trods af Stuttgarts flotte præstation, der gav dem uundværlige point i kampen om overlevelse.

Hverken Wahid Faghir eller Nikolas Nartey var med i truppen hos Stuttgart.

 

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+