Tidligere AGF-helt tæt på Bundesliga-skifte

Aron Johannsson har angiveligt taget afsked med AZ Alkmaar og er formaliteter fra et skifte til Werder Bremen

Aron Johannssons karriere har taget form siden gennembruddet i AGF. Her ses han i aktion for det amerikanske landshold. (Foto: AP)
Aron Johannssons karriere har taget form siden gennembruddet i AGF. Her ses han i aktion for det amerikanske landshold. (Foto: AP)

Har man bevist sit værd i AGF, er der gode chancer for, at turen senere i karrieren går forbi Werder Bremen.

Det er gamle Aarhus-helte som Håvard Flo og Leon Andreasen levende eksempler på, og snart kommer der angiveligt endnu et navn med en fornem fortid i den jyske i folden hos den nordtyske klub.

Således skriver flere tyske medier, heriblandt Bild og Kreiszeitung, at Aron Johannsson blot er få detaljer fra at kunne skifte til Werder Bremen, der i sidste sæson sluttede på 10. pladsen i Bundesligaen.

Også angriberens nuværende klub, AZ Alkmaar, melder på sin hjemmeside, at en handel er undervejs, og man har givet Johannsson lov til at rejse til Tyrkiet, hvor Werder Bremen er på træningslejr, for at forhandle de personlige vilkår på plads.

Nicklas Bendtner er lige pludselig blevet en yderst populær herre i Wolfsburg. (Foto: All Over Press) Tysk fodbold - 4. aug. 2015 - kl. 10:32 Bendtner på toppen: Krammer fra øverste instans
Ifølge Bild Zeitung menes den 24-årige amerikanske landsholdsspiller at koste fem millioner euro (ca. 37 millioner kroner), hvorfor hans nuværende klub AZ Alkmaar altså kan notere sig en god fortjeneste, da angriberen i 2013 blev hentet i Aarhus for 10 millioner kroner.

AGF kan imidlertid se frem til lidt flere penge i kassen, da Superligaklubben menes at have sikret sig en klausul i forbindelse med handlen for to og et halvt år siden.

Et eventuelt videresalg skulle således kaste et beløb, der formentlig ligger i omegnen af 5-15 procent af salgsprisen, videre til AGF. Disse tal er dog ikke bekræftet.

Se også: TV: Vanvittig drejning: AGF i eventyrligt comeback
I Werder Bremen er det meningen, at Aron Johannsson skal erstatte argentineren Franco di Santo, der efter en række fornemme præstationer i forrige sæson er blevet sendt videre til Schalke 04.

Selv har Johannsson markeret sig stærkt siden skiftet fra dansk til hollandsk fodbold, hvor han i sin anden sæson fik sit helt store gennembrud i Æresdivisionen med 17 scoringer i ligaen for AZ Alkmaar.

7 kommentarer
Vis kommentarer