Tidligere Brøndby-keeper spolerer Bayerns rekordjagt

Den tidligere Brøndby-målmand Lukas Hradecky strålede for Eintracht Franfurt, da Bayern München for første gang i sæsonen satte point til

Bayern München missede chancen for at sikre sig 11. sejr på stribe i Bundesligaen, da Eintracht Franfurt fredag aften reddede 0-0 i land mod mestrene. (Foto: AP)
Bayern München missede chancen for at sikre sig 11. sejr på stribe i Bundesligaen, da Eintracht Franfurt fredag aften reddede 0-0 i land mod mestrene. (Foto: AP)

En tidligere målmand fra Superligaen blev en af hovedpersonerne, da Bayern München fredag aften satte point til for første gang i denne sæson i Bundesligaen.

Efter ti sejre på stribe måtte de regerende mestre nøjes med 0-0 ude mod Eintracht Frankfurt, der havde Lukas Hradecky på mål.

Den tidligere Esbjerg- og Brøndby-keeper, som Frankfurt hentede til Tyskland i sommer, kom på hårdt arbejde i kampen i Commerzbank-Arena.

Bayern pressede på i store dele og kampen og flere gange måtte den finske landsholdsmålmand vise klassen med indgreb og gode parader.

Og når han ikke var på plads, manglede gæsterne selv skarpheden foran mål. Bedst eksemplificeret ti minutter før tid, hvor Robert Lewandowski var tæt på at blive matchvinder, men den polske angriber sendte bolden tæt forbi rammen.

Se også: Grotesk brøler i tysk danskerduel

Halvandet minut før tid lykkedes det dog Bayern-topscoreren at få bolden ind bag Hradecky, men angriberens aktion endte alligevel uden forløsning, da scoringen blev korrekt underkendt for offside.

Bayern fortsatte dominansen, men til sidst lykkedes det altså for Eintracht Frankfurt at blive det første hold til at tage point fra mestrene i den tyske liga i denne sæson.

Hjemmeholdets fans og spillere fejrede efterfølgende 0-0-resultatet som en sejr, mens Bayern München trods alt kan trøste sig med, at mandskabet fortsat  fører fortsat Bundesligaen suverænt med 31 point for 11 kampe.

Borussia Dortmund er nummer to med 23 point for en kamp færre. Eintracht Frankfurt er nummer 11 med 13 point for 11 kampe.

Se også: Tysk traditionsklub jagter Pione Sisto

8 kommentarer
Vis kommentarer