Tilbudt tre-årig kontrakt: Bendtner foran klubskifte

Nicklas Bendtner er hot i to klubber - og et skifte ventes mandag

Nicklas Bendtner er hot i to klubber (Foto: All Over Press)
Nicklas Bendtner er hot i to klubber (Foto: All Over Press)

Nicklas Bendtner fik i aftes det sidste kvarter, da Wolfsburg slog Schalke i den tyske Bundesliga, men danskeren ligner ikke en fast starter i denne sæson heller.

Og med få dage tilbage af transfervinduet, så er danskeren et særdeles hot navn.

Den tyrkiske avis Milliyet brager denne lørdag løs med historien om, at Nicklas Bendtner er på vej til den tyrkiske storklub Galatasaray.

Ifølge avisen skulle Wolfsburg bede om blot to millioner euro - svare til 15 millioner kroner. Det beløb vil Galatasaray gerne betale i fire rater, og det ventes Wolfsburg at acceptere.

Se også: Cristiano Ronaldo afslører sin største frygt

Se også: 'Effektive' Bendtner indskiftet i Wolfsburg-triumf

Bendtner skulle få en tre-årig kontrakt, og klubskiftet skulle blive officielt mandag.

Falder Bendtners skifte til Galatasaray helt på plads, så mener avisen at vide, at det særligt vil glæde Galatasaray-manager Hamza Hamzaozlu, da han ønsker en høj angriber, der kan dominere luften.

Danskeren menes i øvrigt ikke at være eneste spiller på vej til Galatasaray. Også Dortmunds Kevin Grosskreutz er jagtet af tyrkerne.

Nicklas Bendtner scorede i weekenden for ottende gang for Wolfsburg. Og for ottende gang var det som indskifter (Foto: AP) Tysk fodbold - 25. aug. 2015 - kl. 18:42 Trods målstime: Derfor må Bendtner nøjes med joker-rolle

Mens den tyrkiske avis føler sig ret så sikker på, at Bendtner skifter på mandag på en tre-årig kontrakt, så er også Marseille måske inde i billedet.

Tidligere på ugen skrev den franske avis Le Phoceen i hvert fald, at Bendtner var blevet tilbudt til det franske storhold Marseille.

Her skulle tyskernes krav til en transfer dog være 3,5 millioner euro - altså omkring 25 millioner kroner.

Udover overgangssum ventes Bendtner at skulle have en årlig løn omkring 20 millioner kroner.

Se Bendtner score i pokalen: 

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

73 kommentarer
Vis kommentarer