Toptræner mistænkt for misbrug af barn

Kort før sit formodede selvmord blev den tidligere Bundesligatræner Sascha Lewandowski stoppet af politiet i selskab med en blot 12-årig dreng, skriver tyske medier

Sascha Lewandowski blev ifølge tyske medier antruffet med en mindreårig i sidste uge og gjort til genstand for en efterforskning af seksuelt misbrug af et barn. (Foto: AP).
Sascha Lewandowski blev ifølge tyske medier antruffet med en mindreårig i sidste uge og gjort til genstand for en efterforskning af seksuelt misbrug af et barn. (Foto: AP).

Få dage før sit formodede selvmord blev den tidligere Bundesligatræner Sascha Lewandowski i weekenden antruffet fredag nat i Dortmund med en blot 12-årig dreng, hvorefter politiet indledte en efterforskning af muligt seksuelt misbrug.

Det skriver tyske medier, som dermed angiver et muligt motiv til den blot 44-årige træners selvmord. Fra tyske myndigheders side er intet offentliggjort om de nærmere omstændigheder ved Lewandowskis død, men det tyske medie WAZ skriver, at Lewandowski både efterlod sig et afskedsbrev og et testamente.

Bild Zeitung skriver, at den pågældende dreng var en rumænsk dreng. Ifølge de første meldinger blev Lewandowski stoppet i en fartkontrol og blev siden kortvarigt tilbageholdt, mens han blev undersøgt og hans tøj beslaglagt med henblik på videre undersøgelse.

Også den 12-årige dreng skal ifølge Bild være blevet undersøgt.

WAZ skriver at bevisbyrden mod Lewandowski ikke kan have været stor, idet han så hurtigt blev løsladt. Han vendte dog først langt senere tilbage til sin lejlighed, idet han kom på kant med sin samleverske. Han tilbragte derfor natten til søndag på hotel, skriver WAZ.

Mens hans partner rejste til udlandet, vendte han tilbage til sin lejlighed, hvor han altså onsdag blev fundet død på badeværelset.

Sascha Lewandowski var i to perioder træner Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen og var senest træner i Union Berlin. (Foto: AP). Tysk fodbold Medie: Uhyggelige detaljer om toptræners død

9 kommentarer
Vis kommentarer